Homepage  / Vedete străine

Novak Djokovic aproape a jucat în „The Expendables 2”. Din păcate, secvența cu el a fost tăiată la montaj…

Novak Djokovic aproape a jucat în „The Expendables 2”. Din păcate, secvența cu el a fost tăiată la montaj...

de Mioara Tronaru,

Sârbul Novak Djokovic (34 de ani), locul 1 ATP, nevaccinat contra COVID-19 și proaspăt expulzat de la Australian Open cu câteva ore înaintea începerii primului turneu de Grand Slam al anului, a avut ocazia să joace o secvență în lungmetrajul „Eroi de sacrificiu 2”, în original „The Expendables 2”, din 2012.

În 2012, Djokovic și-a adăugat la CV un job interesant, interpretându-se pe el însuși într-o scurtă secvență filmată pentru partea a doua din celebra serie „Eroi de sacrificiu”.

Vreme de câteva secunde, în timpul impresionantului atac de la aeroport în care Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris și restul găștii „de sacrificiu” se bat cu o adevărată armată de teroriști, Novak Djokovic intră și el în horă, așa cum știe el cel mai bine, înfruntându-i pe cei răi cu racheta.

„Este unul dintre cele mai nebunești lucruri pe care le-am făcut în viața mea”, a declarat la acea vreme tenismen-ul sârb pentru 60 Minutes, care asista la filmări.

Secvența, considerată ridicolă după unii, a căzut însă la montajul final, regizorul Simon West alegând să renunțe la ea.

Dar o puteți vedea aici:

https://www.youtube.com/watch?v=be3OU6NEDPs&t=9s

Novak Djokovic a părăsit Australia

După ce a pierdut procesul, Novak Djokovic a părăsit ieri Australia după 11 zile de în care nu a fost sigur dacă va participa sau nu la Australian Open, îndreptându-se spre Dubai. Număul unu mondial a fost deja înlocuit pe tabloul competiției.

Australian Open 2022, primul turneu Grand Slam al anului, are loc la Melbourne Park, în perioada 17 – 30 ianuarie 2022.

„Eroi de sacrificiu 4”

Cel de-al patrulea film din serie, „Eroi de sacrificiu 4” este încă în faza de producție. Pe lângă vedetele cu care ne-a obișnuit (Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture), apar și câteva noutăți: 50 Cent, Megan Fox, Andy Garcia, Tony Ja).

„Eroi de sacrificiu 4” ar trebui să ajungă pe marile ecrane naul acesta, la o dată care nu a fost încă stabilită.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton