Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Nu degeaba prezintă „Visuri la cheie”! Dragoș Bucur: „Nu știu dacă aș fi un meșter foarte bun, dar sigur….” EXCLUSIV

Nu degeaba prezintă „Visuri la cheie”! Dragoș Bucur: „Nu știu dacă aș fi un meșter foarte bun, dar sigur….” EXCLUSIV

de Redactia Tvmania,

Pe 7 septembrie a început la Pro TV noul sezon al emisiunii „Visuri la cheie”, prilejul perfect să stăm de vorbă cu prezentatorul Dragoș Bucur. Acesta ne-a dat detalii din culisele show-ului, dar ne-a povestit și ce-a făcut vara aceasta, plus ce planuri mai are pentru următoarea perioadă.

Care sunt poveștile din noul sezon care ți-au rămas lipite de suflet?

De fiecare dată cei care impresionează cel mai puternic sunt copiii, puterea lor de a trece peste probleme sau de a găsi soluții atunci când, de cele mai multe ori, adulții sunt complet dezarmați, este ieșită din comun. Cred că noi, părinții, și în general adulții, cei care credem că știm totul, avem multe de învățat de la copii și de la felul lor curat și direct de a privi lumea.

Cum reușești să treci peste încărcătura emoțională care definește această emisiune?

Nu trec peste, doar că gestionez bine impactul pe care o are asupra mea. Un ajutor foarte mare pentru a nu rămâne încărcat în mod negativ este faptul că, la finalul fiecărei ediții, familiile rămase în urmă sunt mult mai bine decât atunci când le-am cunoscut și asta ne dă încredere și bucurie și nouă, membrilor echipei.

De-a lungul timpului, și tu ai pus umărul, la propriu, în realizarea proiectelor. Nu doar ai demolat ziduri și mobilă veche:) . Crezi că ai fi un meșter bun? Meșterești pe acasă?

Nu știu dacă aș fi un meșter foarte bun, dar sigur unul decent, care s-ar descurca pe piața construcțiilor din România. Îmi place și mă relaxează să lucrez pe acasă, împreună cu membrii familiei și mă gândesc că, dacă vreodată rămân fără loc de muncă, nu voi muri de foame și îmi voi găsi un job în zona asta :).

Ca toată lumea care locuiește la casă, găsesc mereu câte ceva de făcut. De la schimbat sau lipit plinte sau prize, până la refăcut gardul, revopsit mobilierul din curte sau construit ceva pentru copii.

Dincolo de „Visuri la cheie”, în ce proiecte mai ești implicat?

Pe 20 septembrie încep filmările pentru „Două lozuri 2”, un proiect foarte iubit de spectatorii de cinema din România. În echipa inițială (eu, Doru, Papi și regizorul Paul Negoescu – n. r. Dorian Boguță, Alexandru Papadopol) și cu noua grupă de cursanți ai școlii actoriedefilm.ro am reușit să ne urnim și cred că vom face un sequel demn de primul film „Două lozuri”.

Sursa foto: Pro TV

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton