Homepage  / Cinema

„Nu e vreme de murit”. În ultima zi de filmări, Daniel Craig și-a luat adio de la James Bond

„Nu e vreme de murit”. În ultima zi de filmări, Daniel Craig și-a luat adio de la James Bond

de Mioara Tronaru,

Actorul britanic Daniel Craig (53 de ani) a ținut un discurs emoționant în fața echipei de filmări a peliculei „Nu e vreme de murit”, în ultima zi pe platourile de la „James Bond”. „Nu e vreme de murit” va avea premiera în cinematografele din România pe 1 octombrie.

Același rol interpretat vreme de 15 ani i-a marcat cariera și viața personală a actorului. Așa că momentul depărțirii a fost unul plin de emoții pentru Daniel Craig. Anul acesta, în ultima zi de filmări, actorul a spus un discurs de adio în fața echipei de producție a noii pelicule „Nu e vreme de murit”. Filmul reprezintă ultima sa apariție în costumul lui James Bond.

„Cu unii dintre voi, am lucrat de foarte multă vreme, aproape întreaga mea carieră, 30 de ani, o grămadă de timp”, și-a început Daniel Craig discursul în fața echipei de la „Nu e vreme de murit”, moment care poate fi văzut în documnetarul „Being James Bond”, disponibil pe AppleTV+.

„Mulți dintre oamenii de aici au lucrat cu mine la toate cele cinci filme și s-au spus multe despre ce simt eu despre acele filme și, pe scurt… Îmi place fiecare secundă din aceste filme, și mai ales cel de acum, căci, în fiecare dimineață, am avut șansa de a lucra cu voi. Iar asta a fost o mare onoare pentru mine”, a declarat Daniel Craig.

Momentul în care star-ul hollywoodian a fost copleșit de emoții este evocat și de producătoarea Barbara Broccoli în documentarul de pe AppleTV+: „Noaptea în care Daniel și-a luat adio de la rolul James Bond, și în care noi am încheiat filmările de la Nu e vreme de murit, a fost unul foarte special”.

Iar colegul ei, Michael G. Wilson, a completat: „A fost un moment istoric. Erau filmări de noapte, dar toată lumea era pe platouri, cu toții voiau să fie acolo pentru a fi martorii acestui moment. A fost extrem de emoționant. Efectiv toată lumea plângea. Oamenii nu voiau să plece. În mod normal, după o filmare de noapte, toată lumea pleacă imediat, dar în acea noapte nu au plecat. Cu toții au rămas acolo și s-au îmbrățișat”.

„Nu e vreme de murit”, a cincea și ultima apariție a lui Daniel Craig în rolul James Bond, va ajunge pe ecranele din România pe 1 octombrie 2021.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton