Homepage  / HBO

„Nu e vreme de murit” / „No time to die”, disponibil pe HBO Max

„Nu e vreme de murit” / „No time to die”, disponibil pe HBO Max
8

de Roxana Mirea,

Filmul „Nu e vreme de murit” / „No Time to Die” este disponibil acum pe HBO Max. Filmul, care a avut premiera în România pe 1 octombrie 2021, încheie aparițiile lui Daniel Craig în rolul agentului 007.

„Nu e vreme de murit” / „No time to die”, disponibil pe HBO Max

„Nu e vreme de murit” / „No time to die” este disponibil pe HBO Max de duminică, 1 mai. Acesta este ultimul film din serie în care James Bond a fost interpretat de Daniel Craig, în vârstă de 54 de ani, despre care toți colegii din echipă au spus că „este cel mai reușit James Bond dintre toți”.

Primul film în care James Bond a fost jucat de Daniel Craig este „Casino Royale” (2006). Apoi au urmat filmele „007: Partea lui de consolare” / „Quantum of Solace” (2008), „007: Coordonata Skyfall” / „Skyfall” (2012), „Spectre” (2015) și „Nu e vreme de murit” / „No Time to Die” (2021).

De la regizorul Cary Joji Fukunaga până la partenerii din film ai lui Daniel Craig – Ben Wishaw, Rami Malek, Lashana Lynch -, toți au spus că actorul britanic și-a nuanțat foarte mult personajul, adăugându-i celebrului agent 007 neașteptate accente de umanitate.

În „Nu e vreme de murit” îi mai putem vedea și pe Léa Seydoux în rolul lui Madeleine Swann, pe Christoph Waltz în rolul diabolicului Ernst Stavro Blofeld, pe Ralph Fiennes (în rolul lui M, superiorul ierarhic al lui Bond), pe Jeffrey Wright în rolul lui Felix Leiter, vechiul prieten al lui Bond din CIA, care îl provoacă să accepte o ultimă misiune, pe frumoasa Ana de Armas în rolul Palomei, o agentă care îi vine în ajutor lui Bond și pe Naomie Harris în rolul devotatei Moneypenny.

„No Time to Die” este cel mai scump film al francizei. În ultima peliculă a lui Daniel Craig în rolul lui James Bond au fost investiți 250 de milioane de dolari.

„No Time To Die” (2021)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Despre ce este vorba în „No time to die”, disponibil pe HBO Max

Începută cu „Dr. No” în 1962, seria inspirată de romanele lui Ian Fleming încântă spectatorii de aproape șase decenii. Rolul agentului 007 a fost interpretat, până acum, de cinci actori (Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și, nu în ultimul rând, Daniel Craig), de-a lungul a 25 de filme.

„Nu e vreme de murit” / „No Time to Die” este filmul care încheie aparițiile lui Daniel Craig în rolul agentului 007.

Viața de după pensionare a lui James Bond în Jamaica este perturbată atunci când un vechi prieten de la CIA îi cere ajutorul pentru a salva un om de știință răpit. Misiunea îl conduce pe Bond la o confruntare cu un răufăcător misterios înarmat cu o nouă tehnologie periculoasă”, este rezumatul filmului „Nu e vreme de murit”, de pe HBO Max.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton