Homepage  / Netflix

„Nu pleca”, cel mai recent film de dragoste al lui Burak Deniz e disponibil pe Netflix

„Nu pleca”, cel mai recent film de dragoste al lui Burak Deniz e disponibil pe Netflix

de Anda Dincă,

Astăzi 11 noiembrie are premiera la Netflix cel mai recent film al lui Burak Deniz, “Don’t leave”/ “Nu pleca” (în original “Kal”). Protagonistul serialelor “Povestea noastră”, „Păzește-mă de mine!” și “Dragoste fără cuvinte” face pereche în această peliculă cu Dilan Çiçek Deniz, alături de care a mai jucat în serialele “Yarım Kalan Aşklar”, “Yaman” și “Tatlı Küçük Yalancılar”. 

Frumoasa Dilan Çiçek Deniz (Miss Turcia 2014) a mai fost văzută la noi în “Legea familiei”. Filmul “Don’t leave” a fost regizat de Ozan Açıktan (cel care și-a pus amprenta asupra serialului fantastic “The Gift”, un alt succes de la Netflix) și spune povestea unei iubiri toxice.

Semih (Burak) este părăsit brusc de iubita lui Defne (Dilan). Pentru a găsi răspunsuri despre relația lor, el trebuie să-și înfrunte trecutul. În același timp, Semih încearcă din răsputeri să-și continue viața după despărțire, însă îi este foarte greu. Scris de Sami Berat Marçali filmul este prezentat de presa din Turcia ca o „poveste puțin ciudată despre dragoste și despărțire”

Pentru rolul din Kal Dilan (27 de ani) s-a făcut blondă, în timp ce Burak (31 de ani) și-a făcut tatuaje temporare pe brațe. Alături de cei doi mai apar în film Ceyda Düvenci, Dolunay Soysert, Şükran Ovalı, Berrak Tüzünataç și Ersin Arıcı.

Dacă la Netflix trăiesc o poveste de dragoste intensă, în realitate Burak și Dilan sunt doar buni prieteni. Ea este logodită cu regizorul islandez Thor Saevarsson, în timp ce el s-a despărțit toamna aceasta de modelul Didem Soydan. Gurile rele spun că ruptura s-a produs pentru că Burak s-ar fi îndrăgostit de actrița Serenay Sarıkaya, partenera sa din serialul „Şahmaran”, care va debuta la Netflix anul viitor.

În ce alte proiecte mai sunt implicați Burak și Dilan

Burak a terminat de filmat și sezonul al doilea al serialului fantastic „Şahmaran”, în care îi dă replica lui Serenay („Yaman”). Producția spune povestea unui grup de studenți din zilele noastre, care au de fapt 400 de ani și care sunt șerpi. Ei folosesc lentile astfel încât să-și ascundă ochii, “șahmeran-ul” fiind de fapt o creatură mitică cu cap de corp uman și formă de șarpe. Serenay o joacă pe Şahsu, un personaj „nemuritor”, care se îndrăgostește de Maran (Burak). 

Burak nu va sta însă prea mult timp departe de platourile de filmare, căci va începe în curând lucrul la un serial produs de Fox Turcia, “İçimdeki Yabancı” (“Străinul din mine”). Producția va fi difuzată la anul și va trata tema personalității multiple. Cea care îi va da replica lui Burak în acest serial va fi actrița Hande Erçel („Dragostea plutește în aer”).

În ceea ce o privește pe Dilan, aceasta a fost văzută pe micile ecrane din Turcia anul acesta la postul Fox în serialul “Kusursuz Kiraci” (“Chiriașul perfect”), alături de Serkay Tütüncü și Melisa Döngel. Din păcate producția s-a terminat după numai 6 episoade.  

Trailerul filmului turcesc „Kal”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton