Homepage  / Articole

Nu rata TVmania de luni, 7 februarie!

Nu rata TVmania de luni, 7 februarie!

de Redactia Tvmania

Mihai Găinuşă a confirmat, în revista „TVmania” care apare pe piaţă luni, 7 februarie, că îl aşteaptă pe colegul Şerban Huidu să se refacă pentru a reveni cu emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” la Prima TV, chiar dacă asta presupune să întârzie intrarea pe post.

.

Şerban Huidu – care a suferit un accident de schi la sfârşitul lunii decembrie – şi-a anunţat deja fanii că revine în ţară în acest weekend.Am avut un accident groaznic acum o lună. Sunt treaz şi un pic ameţit. Vin acasă în week-endul viitor şi voi continua recuperarea. Cinci săptămâni am stat în spital. Le mulţumesc tuturor celor ce s-au gândit la mine şi au trimis mesaje de bine!“, a postat acesta mesajul, vineri dimineaţa, pe blogul personal.

Iar Mihai Găinuşă a declarat revistei că nu concepe Cronicuţa fără Şerban. “Îl aştept pe Şerban să se întoarcă. Noi vom avea aproximativ o lună la dispoziţie până începe grila de primăvară. Nu este nici o problemă dacă întârziem, îl aşteptăm pe Şerban să se recupereze total.”

Pe lângă supărările provocate de accidentul lui Şerban, Găinuşă are şi veşti bune: şi-a mărit familia cu un băieţel şi va fi naşul de botez al fetiţei bebeluşei Oana.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton