Homepage  / Articole

Nu rata TVmania din 15 noiembrie!

Nu rata TVmania din 15 noiembrie!

de Redactia Tvmania

Perioadă agitată pentru noua vedetă TVR Mircea Radu: el se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru emisiunea „ÎnTrecerea anilor”, pe care o va prezenta la postul public din 27 noiembrie. Acesta este, de altfel şi motivul pentru care Mircea nu face o petrecere de ziua lui de naştere.

.

Pe 15 noiembrie, Mircea Radu împlineşte 42 de ani, însă o petrecere e exclusă, întrucât vedeta nu are timp pentru aşa ceva. Toată atenţia îi este îndreptată către noul lui proiect, „ÎnTrecerea anilor”, o emisiune despre care spune, pentru revista „TVmania” din 15 noiembrie, că „satisface cele mai exigente gusturi şi opţiuni în materie de tv. E un mod plăcut, dar nu facil şi frivol de a arăta ce s-a întâmplat important într-o jumătate de secol.” Filmările la prima ediţie a emisiunii încep pe 16 noiembrie.

Despre întoarcerea sa la postul public, Radu a mărturisit că nu a fost primită cu entuziasm de toată lumea în TVR: „Unii s-au bucurat, alţii s-au întristat. Pentru mine e important să mă înţeleg cu câţiva oameni, nu trebuie să fiu prieten cu mulţi, că nu e firea mea. Nu sunt în Televiziunea Română ca să leg prietenii, nici să-mi fac duşmani”.

Cât despre faptul că e încă burlac la 42 de ani, Mircea Radu a dezvăluit că „îmi place să mai copilăresc. Îmi plac foarte mult femeile. Eu am învăţat mai multe de la femei decât de la bărbaţi de-a lungul vieţii, pentru că acestea au un mod aiuritor, în sensul bun, de a înţelege lucrurile şi de a vedea realitatea.”

Pe lângă rubricile consacrate, revista „TVmania” din 15 noiembrie oferă cititorilor şi un supliment culinar gratuit, în care găsiţi poveştile de viaţă, dar şi reţete de la cei mai cunoscuţi bucătari străini care apar pe micile noastre ecrane.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton