Homepage  / Articole

Nu rata TVmania din 17 ianuarie!

Nu rata TVmania din 17 ianuarie!

de Redactia Tvmania

Jurnalista care moderează „Ştirea Zilei” la Antena 3 s-a relaxat, la început de an, alături de soţul ei Florin Pandele, la Viena. La un an de la tragedia din ianuarie anul trecut – când a rămas văduvă – Gabi Firea nu poate privi însă trecutul cu detaşare, dezvăluie ea în TVmania care apare pe piaţă luni, 17 ianuarie.

Vacanţa de la Viena, de după Revelion, a fost unul dintre lucrurile frumoase din ultima vreme, pe care l-a împărţit cu noul ei soţ, primarul din Voluntari. „Ne-am simţit foarte bine, deşi afară erau minus 10 grade. Viena, aşa cum se ştie, e încărcată de istorie şi cultură. Ne-am propus să mai revenim la Viena pentru că este un oraş minunat, opera şi teatrul sunt de cea mai bună calitate iar vienezii sunt oameni primitori”, ne-a povestit Gabi Firea.

Momente ca acestea o ajută pe jurnalistă să treacă peste şocul pe care l-a trăit în ianuarie 2010, când primul ei soţ, Răsvan, a murit. „2010 rămâne un an de cotitură din viaţa mea, un an dramatic, groaznic pot spune. Părerea de rău şi durerea vor rămâne, însă, toată viaţa. Am învăţat să am grijă de sănătatea mea şi a familiei mele şi voi ignora total aspectele derizorii cum ar fi bârfele, părerile fără relevanţă.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton