Homepage  / Articole

Nu rata TVmania din 23 mai!

Nu rata TVmania din 23 mai!

de Redactia Tvmania

Deşi l-a avut invitat pe Irinel Columbeanu într-o ediţie a emisiunii sale de la B1, “Evenimentul zilei”, jurnalistul Robert Turcescu a declarat, în TVmania care apare pe piaţă luni, 23 mai, că nu dă doi lei nici pe divorţul Columbenilor, dar nici pe Irinel şi Monica.

Jurnalistul de la B1 a explicat însă că divorţul soţilor de la Izvorani este interesant ca şi caz judiciar, acesta fiind motivul pentru care i-a acordat atenţie. “Ei ca personaje nu mă interesează. Cazul lor, însă, e interesant, bătălia în justiţie legată de soarta copilului, toată această poveste care în SUA, atunci când au fost implicate celebrităţi, a provocat schimbarea unor legi. S-ar putea ca acest caz Columbeanu să producă schimbări în ce priveşte încredinţarea şi custodia unui minor.”

De altfel, Turcescu a declarat că şi alte personaje mondene, care altădată nu şi-ar fi putut găsi locul în emisiunile moderate de el, ar putea fi oricând invitaţi în talkshow-ul de la B1.

”Unele personaje mondene, care n-ar încăpea într-un talkshow din categoria “100%”, devin interesante dacă se lărgeşte cadrul în care ele evoluează. Plecând de la ideea că nu există tabuuri, l-aş aduce oricând pe Adrian Copilul Minune, în chestiunea cu Fiscul. Din perspectiva asta, e un personaj valabil”, a spus el.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton