Homepage  / Articole

Nu rata TVmania din 26 aprilie!

Nu rata TVmania din 26 aprilie!

de Redactia Tvmania

Reality-show-ul „Burlacul 2” debutează la Antena 1 pe 28 aprilie, însă protagonistul acestui show nu mai este designerul Cătălin Botezatu, ci tânărul miliardar Edward Popescu Strohlen. Asta nu înseamnă că Bote nu are un rol important în show: designerul este mentorul noului Burlac, a povestit el în revista TVmania, care apare pe piaţă marţi, 26 aprilie.

Cătălin Botezatu îşi ia foarte în serios rolul de mentor de la “Burlacul 2” şi vrea să-l ţină pe Edward Popescu Strohlen (27 de ani) departe de toate problemele pe care i le-ar putea crea concurentele.

„Concurentele sunt frumoase la fel ca cele de la „Burlacul” 1, dar mult mai lipsite de tact, nu cunosc limite, apelează la şantaj când se văd în pericol. Construiesc tot felul de strategii pentru a se evidenţia, nu se dau în lături de la nimic, dar trebuie să ştie că nu păcălesc pe nimeni! Eu le-am “fumat” şi sunt atent ca Edward să nu se lase manipulat”.

Botezatu îl sfătuieşte pe noul burlac să se uite dincolo de ambalaj. Chiar dacă apreciază sfaturile mult mai experimentatului său prieten, Edward Popescu Strohlen punctează totuşi că acesta „este un foarte bun mentor, însă decizia finală îmi va aparţine doar mie”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton