Homepage  / Articole

Nu rata TVmania din 30 mai!

Nu rata TVmania din 30 mai!

de Redactia Tvmania

În 2009, pelicula “Marea mahmureală” dădea lovitura la public, dar şi la critici (a luat Globul de Aur pentru cel mai bun film de comedie). Mult-aşteptata continuare intră în cinematografe săptămâna viitoare, iar în revista TV mania din 30 mai puteţi afla de ce merită să vedeţi acest film.

Protagoniştii din “Marea mahmureală” – Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) şi Alan (Zach Galifianakis)- revin în cinematografe din 3 iunie, cu o serie de aventuri şi mai şi decât în prima parte.

Cei trei fac o călătorie în Thailanda:  se trezesc în Bangkok şi trebuie să elucideze misterul dispariţiei lui Teddy, fratele logodnicei lui Stu. Cel din urmă are şi un tatuaj imens pe faţă, în stilul celor care “decorează” chipul lui Mike Tyson.

Fostul boxer, delicios în primul film, apare şi în partea a doua, la fel ca gangsterul Leslie Chow (Ken Jeong).  Din distribuţie, ar fi trebuit să facă parte şi Mel Gibson, însă el a fost până la urmă refuzat după detaliile scandalului domestic cu iubita lui Oksana Grigorieva.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton