Homepage  / Articole

Nu rata TVmania din 4 aprilie!

Nu rata TVmania din 4 aprilie!

de Redactia Tvmania

Au trecut şapte ani de când Oana Zăvoranu s-a lansat ca actriţă în prima telenovelă românească, “Numai iubirea”, pe care postul Acasă a decis să o redifuzeze în weekend. Vedeta care este în plin scandal de divorţ a dezvăluit în revista “TVmania” care apare luni, 4 aprilie, că îi pare rău că a cedat rugăminţilor lui Pepe şi că s-a lăsat de meserie.

În 2004, Oana Zăvoranu făcea senzaţie cu rolul Andreei Damaschin, fata rea din “Numai iubirea”, însă colaborarea ei cu Acasă s-a întrerupt destul de repede, în 2006, după ce terminase rolul din “Păcatele Evei”.

Astăzi, Zăvoranu pune renunţarea ei pe seama lui Pepe, care i-ar fi interzis să mai joace scene de dragoste.

“Pepe nu suporta să mă vadă pupată şi mângâiată de alt bărbat. Îmi spunea că organic nu poate să mă vadă în aceste ipostaze chiar dacă era vorba despre un film şi despre meseria mea. Am cedat şi îmi pare rău.”

Oana speră însă că poate să repare lucrurile şi să revină la o meserie care i-a plăcut foarte mult. “Vreau să cred că trenurile în care nu te urci la momenul potrivit nu sint pierdute, ci doar întârziate. Iubesc actoria şi actoria mă iubeşte pe mine. Probabil că oamenii care m-au descoperit ştiu exact cât pot şi ce pot. La actorie îmi doresc să revin ieri, nu mâine”, ne-a declarat ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton