Homepage  / Articole

Nu rata TVmania din 6 decembrie!

Nu rata TVmania din  6 decembrie!

de Redactia Tvmania

Din 10 decembrie începe să emită 10TV, un nou post generalist lansat de operatorul de cablu RCS&RDS. Radu Moraru, project manager la noua televiziune, mărturiseşte în „TVmania” din 6 decembrie că a părăsit B1 pentru a face un „produs curat” la noul său loc de muncă. . Moderatorul s-a mutat cu tot cu emisiunea „Naşul” şi echipa care o realiza la postul 10 TV, dar Radu Moraru dezvăluie că „«Naşul» va fi un program cu mai puţină politică şi mai mult divertisment”.

Jurnalistul de 40 de ani care a petrecut aproape un deceniu la postul de pe Calea Victoriei a declarat că a înţeles că mariajul lui cu B1 a ajuns la final atunci când a aflat că patronul Bobby Păunescu are în plan un proiect extraordinar cu un buget enorm, de 20 de milioane de dolari.

Televiziunea 10TV va difuza, pentru început, mai multe filme şi câteva emisiuni proprii, iar lansarea oficială a grilei de programe se va petrece la sfârşitul lunii februarie. Investiţia iniţială în postul din grupul RCS e cifrată la 10 milioane de euro.

Cât despre vedetele noului post, „Naşul” Moraru a promis că, începând din 10 decembrie, în fiecare săptămână, va anunţa câte o vedetă. „Numele vă vor spune multe despre ce vrem să facem”,  a declarat el pentru „TVmania”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton