Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Nu ratați! Diseară se termină serialul „Dragoste infinită” (Kanal D), cu Neslihan Atagül şi Burak Özçivit

Nu ratați! Diseară se termină serialul „Dragoste infinită” (Kanal D), cu Neslihan Atagül şi Burak Özçivit
4

de Redactia Tvmania

Cel mai îndrăgit serial turcesc al momentului în România, „Dragoste infinită” (în original „Kara Sevda”), ajunge la final diseară, când postul Kanal D va difuza, de la ora 20.00, ultimul episod, acesta fiind văzut de telespectatorii turci tot într-o miercuri, pe 21 iunie.

Diseară, veţi afla aşadar dezondământul poveştii de iubire dintre Nihan şi Kemal, personaje interpretate ireproşabil de actorii Neslihan Atagül şi Burak Özçivit, pe care îi ştiţi şi din alte producţii turceşti. Pe Neslihan aţi mai văzut-o în serialul „Un destin la răscruce”, alături de actualul ei soţ, Kadir Doğulu, iar Burak a vrăjit telespectatoarele cu rolul boierului Bali din serialul „Suleyman Magnificul”.

Dacă vi se va face dor de actorii din „Dragoste infinită”, nu rămâne decât să aşteptaţi ca posturile tv româneşti să cumpere serialele „Rüya” şi „Çalıkuşu”. În „Rüya” (în traducere „Vis”), serial care a început în Turcia pe 11 iulie, protagonista este frumoasa actriţă Hazal Filiz Küçükköse (Zeynep din „Dragoste infinită”).

Iar „Çalıkuşu” este serialul pe care Burak Özçivit l-a filmat în 2013-2014, după „Suleyman Magnificul”, şi pe platourile căruia s-a îndrăgostit de cea care i-a devenit soţie pe 29 iunie, Fahriye Evcen.

Nu ratați! Diseară se termină serialul „Dragoste infinită” (Kanal D), cu Neslihan Atagül şi Burak Özçivit (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton