Homepage  / Vedete străine

Nu se mai termină problemele cu femeile pentru Özcan Deniz! De ce e mama actorului foarte supărată pe el

Nu se mai termină problemele cu femeile pentru Özcan Deniz! De ce e mama actorului foarte supărată pe el
5

de Anda Dincă,

În ultimii ani, actorul turc Özcan Deniz (pe care îl știți din serialul “Mireasa din Istanbul”) nu a avut deloc relații bune cu femeile, fie ele colege de muncă (precum Irem Helvacıoğlu) sau partenere de viață, ca mama copilului său, Feyza Aktan.

Iar de curând Özcan (49 de ani) și-a supărat și mama, pe Kadriye Deniz. Conform superhaber.tv, aceasta nu este de acord cu relația pe care fiul ei o are de mai multe luni cu o creatoare de modă de origine iraniană în vârstă de 26 de ani, Samar Dadgar.

Kadriye este supărată că povestea lor de iubire devine din ce în ce mai serioasă și se teme ca Özcan să nu facă aceeași greșeală pe care a făcut-o anii trecuți căsătorindu-se cu o femeie mult mai tânără decât el. 

Kadriye l-a blocat pe actor pe rețelele de socializare ca să nu-l mai vadă în ipostaze romantice alături de iubita sa și a declarat public că nu va fi de acord cu un eventual mariaj între ei.

Mai mult, femeia a părăsit și casa în care locuia cu Özcan Deniz după divorțul acestuia.

„Nu sunt de acord cu această relație, nu vreau ca fiul meu să mai treacă prin ce a trecut”, a spus ea furioasă. Özcan Deniz nu pare însă mișcat de cele întâmplate și își continuă fericit relația cu Samar. 

Cum s-a soluționat procesul dintre Özcan și Feyza

În decembrie anul trecut s-a finalizat procesul pentru obținerea custodiei lui Kuzey, fiu lui Özcan Deniz cu bloggerița Feyza Aktan. După un an și jumătate de scandaluri, judecătorul nu i-a dat câștig de cauză lui Özcan şi a decis ca băiatul în vârstă de 3 ani să rămână la mama lui, anunță sabah.com.tr.

“Judecătorul a acționat cu delicatețe și sensibilitate pentru că fiul meu este minor. Zilele mele de de întâlnire cu el vor fi însă mult mai multe. Drepturile mele au fost reglementate.

Încă nu înțeleg decizia privind custodia fiului meu, o voi înțelege mai clar când o voi citi cu atenție”, a spus actorul la ieșirea din sala de judecată. În timp ce Feyza a declarat, citată de gecce.com:

“După un an și jumătate, am avut o cădere de nervi. Nu-mi vine să cred că s-a terminat. Trebuie să respir adânc, așa că vă mulțumesc foarte mult”.

De-a lungul procesului, Feyza și Özcan s-au certat prin intermediul avocaților, dar au fost implicați și în altercații, chiar în fața băiețelului lor, iar imaginile, înregistrate de o cameră de securitate, au fost făcute publice.

Ambii s-au acuzat la poliție sau în presă de agresiune și jigniri. Mariajul lor a durat doar 15 luni, din martie 2018 până în iunie 2019, iar din vara lui 2020 au început scandalurile interminabile.

Feyza l-a acuzat pe Özcan de abuz fizic și psihic, că a bătut-o în mai multe rânduri, că a amenințat-o cu pistolul și că a ars-o cu țigara. La rândul său și actorul susține că a fost atacat de Feyza, aceasta rupându-i tricoul și pălmuindu-l chiar sub ochii copilului lor. 

Nici în carieră lucrurile nu stau pe roz

Lui Özcan, pe care l-ați văzut la noi în serialele “Mireasa din Istanbul”, “Ziua în care mi s-a scris destinul” și “Trandafirul negru”, nu-i merge prea bine nici în carieră. Serialul în care a jucat în 2021, „Seni Çok Bekledim” (alături de Irem Helvacıoğlu), a fost anulat după numai 13 episoade.

Mai mult, el nici nu va mai regiza serialul „Masum ve Güzel” („Frumoasă și inocentă”). Anul trecut ajunsese la un acord cu producătorul Şükrü Avşar, alături de care a lucrat la „Trandafirul negru”, să ocupe fotoliul de regizor pentru această producție. Între timp Özcan s-a răzgândit, iar locul său a fost luat de Aytaç Çiçek (care s-a implicat și în proiectul tv “Vis de iubire”). 

Özcan nu și-a neglijat însă cariera muzicală și a reluat cântările, în noaptea de Anul Nou susținând primul său concert după mai multe luni de absență de pe scenă. 

ozcandeniz-175284328_304963714326461_2622526016812312065_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton