Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Nu ține cont de controverse! Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca. Ce a declarat actorul

Nu ține cont de controverse! Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca. Ce a declarat actorul

de Redactia Tvmania

În ultimele zile vaccinul AstraZeneca a stârnit multe controverse în lumea medicală și multe țări europene eu decis să sisteze vaccinarea cu aceste doze. Britanicii au recunoscut în urmă cu câteva ore că apariția cheagurilor în sânge poate fi o reacție adversă a serului AstraZeneca. 

Totuși, Mihai Bendeac nu a ținut cont de acești factori și a decis miercuri, 7 aprilie, să se vaccineze chiar cu AstraZeneca! Actorul spune că nu este speriat de aceste controverse și că are încredere în medici. 

“Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam să fiu mai prejos. 💪 Am ales să mă vaccinez cu AstraZeneca și pentru că este vaccinul cel mai puțin ales. Vreau să dau încredere în oamenii de știință, în medicină, în ceea ce înseamnă vaccinare și alegând să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment. Toți oamenii care sunt urmăriți de alți oameni ar trebui să-și asume acest rol și să ofere exemple bune și demne de urmat. Gestul meu de astăzi îmi pare un exemplu care ar putea să fie îndeajuns de puternic.” a povestit Mihai Bendeac după ce s-a vaccinat la Centrul de Vaccinare organizat la Grand Mall Arena.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de ROVaccinare (@rovaccinare.oficial)

Ulterior actorul a oferit câteva declarații și postului de televiziune Antena 3.

„A fost foarte simplu. Mi-e teamă de ace, dar a fost extrem de simplu. Am încredere în ştiintă, am avut mereu încredere în ştiinţă. Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ţine neapărat de inteligenţă.  Dacă facem un mic efort de imaginaţie, care nu este chiar atât de greu de făcut, în cazul în care acest virus ar fi atacat, să spunem, cataracta şi cei care erau afectaţi ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toţii la medici şi la ştiinţă?! Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câştigători de premiu Nobel şi mai puţin după cei care scriu miau ca pisica”, a spus Mihai Bendeac la Antena 3. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton