Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nu vă faceți griji! Jon Snow e viu: Kit Harington așteaptă scenariul ultimului sezon din „Urzeala tronurilor”

Nu vă faceți griji! Jon Snow e viu: Kit Harington așteaptă scenariul ultimului sezon din „Urzeala tronurilor”

de Redactia Tvmania

După cum v-am tot bătut la cap, sezonul al șaptelea al serialului „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” este penultimul și o să vină la HBO din 17 iulie 2017.

Asta-i oficial. În rest, poveștile curg: despre dragoni, despre marele final, despre cine mai trăiește și cine mai moare.

Și dacă între sezoanele cinci și șase nu dădeai de Kit Harington nici cu Legiunea Străină, uite că acum a prins și el glas. Deși poate că știau producătorii ce știau când îl țineau departe…

Într-un interviu pentru moviefone.com, care s-a răspândit apoi ca molima pe net, în care actorul trebuia să vorbească cuminte despre filmul său „Brimstone” (2016), întrebările au derapat rapid spre „Urzeala tronurilor”. Nu e ca și cum nu ne-am fi așteptat la asta. Și dintr-un singur răspuns, al aflat cam tot ce voiam, cel puțin deocamdată.

În acest moment, nimeni nu știe – în afară de David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin și poate vreun boss de la HBO – cum se va termina toată această poveste. Că nu știe nici Kit Harington nu ne îndoiam, dar nu va mai avea mult până să afle…

Să-l lăsăm pe actor să ne spună chiar el:

„Este extraordinar, într-un anume fel, nu mai e nicio carte și suntem complet în întuneric. Credeți-mă, tocmai am terminat de filmat sezonul șapte și-am și început să număr zilele până o să primesc scenariul sezonului al optulea.

Toată lumea se întreabă acum cum se va termina și ce se va întâmpla. Am citit o groază de teorii legate de acest subiect. Este extraordinar pentru mine că nu știu, n-am nici cea mai mică idee unde vor duce toate astea, ce-o fi în capul lor (David Benioff, D.B. Weiss, n.r.), dar voi fi primul care va afla”.

În traducere: Jon Snow nu moare în sezonul 7!

Acuma, nici nu trebuie să faci atâta caz de personajul ăsta și să-l omori în fiecare sezon, l-ai omorât o dată, gata, mai sunt și alții care n-au pățit-o! Nu prea mulți, dar mai sunt.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton