Homepage  / Ultimul număr

NUMĂR CURENT 2-2014

NUMĂR CURENT 2-2014

de Redactia Tvmania

Eugenia Vodă realizează, de 13 ani, cea mai urmărită emisiune culturală din România. Criticul de film din ea aşteaptă eliberarea din “colivia” televiziunii, dar până atunci se mulţumeşte să fie unul dintre cei mai apreciaţi intervievatori de la noi, care, însă, ajunge rareori în postura opusă. Iată ce pierdem.

TVmania: Cât de dificil e de menţinut un asemenea standard – al unei emisiuni culturale care să facă audienţă, şi asta de ani buni – pe o piaţă destul de săracă în formate de gen?

Eugenia Vodă: Apreciez faptul că începem interviul în această notă serioasă! (râde) Dar care e publicul dumneavoastră ţintă? Sunteţi sigur că nu ar fi fost mult mai interesat să mă întrebaţi ce am făcut de Revelion?… Să ştiţi că niciodată nu m-a entuziasmat ideea de „format de gen” sau de „emisiune de nişă”! Problema unei emisiuni nu e dacă e culturală sau nu, ci dacă e bună sau nu! Un număr de patinaj artistic bine filmat, să zicem, va fi infinit mai cultural decât un dialog prost cu un academician… Iar mie, piaţa, cum spuneţi, nu mi se pare prea săracă, în sensul că, dimpotrivă, dacă faci o trecere, oricît de grăbită, pe la „tejghelele” noastre, remarci că peste tot se stă de vorbă, enorm!

TVM 02

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton