Pe 2 mai, „Bake Off România” cadoriseşte cu 25.000 de euro „cel mai bun cofetar amator” mioritic. Prezentatoarea Nicolle Stănese abia aşteaptă sezonul 2. Până atunci, pune în practică, în propria bucătărie, secretele învăţate la filmări!
Pe 2 mai, „Bake Off România” cadoriseşte cu 25.000 de euro „cel mai bun cofetar amator” mioritic. Prezentatoarea Nicolle Stănese abia aşteaptă sezonul 2. Până atunci, pune în practică, în propria bucătărie, secretele învăţate la filmări!
La final de februarie, Nicolle Stănese (25 de ani) ne intra în case, alături de juraţii Simona Pope, Alex Stan şi Tudor Constantinescu şi de 12 concurenţi doritori să câştige 25.000 de euro la finalul concursului culinar de import britanic. Două luni mai târziu, sibianca pune punct emisiunii de la Pro TV, cu „cea mai tensionată” finală, spune ea. „Este o nebunie frumoasă, cu emoţii de toate felurile, cu aşteptări, dezamăgiri, reuşite şi eşecuri. O să fie o finală pe cinste!”