Homepage  / Vedete / Vedete străine

Micul Prinţ de Cambridge îşi aşteaptă prenumele

Micul Prinţ de Cambridge îşi aşteaptă prenumele

de Redactia Tvmania

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Catherine, au declarat că sunt "mai fericiţi ca niciodată", după venirea pe lume a primului lor copil, un băieţel care s-a născut ieri.

Numele bebeluşului – primul copil al cuplului şi al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii – ar putea fi anunţat în momentul în care acesta va părăsi, alături de mama sa, clinica St. Mary din Londra, scrie CNN.

De curând, serviciul de presă al Palatului St. James a anunţat că titlul oficial pe care îl va deţine fiul prinţului William va fi „Alteţa sa regală prinţul de Cambridge”.

Până la aflarea numelui viitorului monarh al Marii Britanii, la casele de pariuri se joacă sume importante de bani, iar „bătălia” cea mare se dă între George şi James.

Bebeluşul s-a născut la ora locală 16.24 (18.24, ora României) şi a avut la naştere greutatea de 3,79 kilograme.

„Alteţa Sa regală Ducesa de Cambridge a născut cu bine un fiu la ora 16.24 (18.24, ora României). Bebeluşul cântăreşte 3,79 kilograme. Ducele de Cambridge a asistat la naştere. Regina, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwal, prinţul Harry şi membrii celor două familii au fost înştiinţaţi şi sunt foarte fericiţi de această veste. Alteţa Sa regală şi copilul se simt bine şi vor rămâne la spital pe durata nopţii”, s-a scris în comunicatul trimis presei de către Palatul Buckingham.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton