Homepage  / Articole

FOTO: Nunta Nicoletei Luciu se vede la „Happy Hour”

FOTO: Nunta Nicoletei Luciu se vede la "Happy Hour"

de Redactia Tvmania

În ediţia de azi, 23 aprilie, a emisiunii “Happy Hour” de la Pro TV, puteţi vedea imagini în exclusivitate de la nunta Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo, care a avut loc sâmbătă, 21 aprilie, la Miercurea Ciuc. Cătălin Măruţă vă va arăta cum a fost şi la cununia civilă şi la botezul tripleţilor Kim, Karoly şi Kevin (în vârstă de şase luni), toate evenimentele având loc în aceeaşi zi.

Cătălin (care în ultimul timp a devenit expert în nunţi sau în farse) a fost prezent la această dublă sărbătoare din viaţa Nicoletei şi a aflat detalii despre cum au pregătit mirii nunta, dar şi cum s-au distrat invitaţii la petrecere.

În emisiunea sa, vor fi difuzate imagini de acasă, dar şi din biserică, acolo unde Nicoleta şi Zsolt s-au căsătorit şi şi-au botezat copiii. De altfel, Cătălin Măruţă a fost şi cel care a furat mireasa şi care a dus-o într-un club de karaoke din Miercurea Ciuc.

Nicoleta şi Zsolt au spus “Da” la primăria din Miercurea Ciuc, după şapte ani de relaţie, ceremonia religioasă având loc la biserica Sfânta Fecioară Maria de la Şumuleu. Cea mai frumoasă zi din viaţa Nicoletei s-a terminat cu o petrecere care a ţinut până dimineaţa şi care a avut loc la restaurantul Casa Harghita, în compania a peste 130 de invitaţi.

Cei doi miri au deschis “balul” dansând pe melodia “Hello” a lui Beyoncé, acompaniaţi de naşii lor, Marina şi Peter L. Imre. Meniul de la nuntă a fost unul ales. Invitaţii s-au înfruptat din specialităţi culinare precum şuncă de cerb, somon, ficat de gâscă şi creveţi cu avocado.

Deşi nu a fost cea care a prins buchetul sora Nicoletei Luciu, Iuliana, a primit însă voalul miresei. Surpriza serii a fost însă tortul cu cinci etaje, unul pentru nuntă, unul pentru Zsolt junior şi câte unul pentru fiecare dintre tripleţi. Atmosfera a fost întreţinută de cele două tinere de la trupa RedBlonde, care fac parte din band-ul emisiunii “Happy Hour”.

[imagebrowser id=673]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton