Homepage  / Vedete străine

Nunțile anului 2021. Ce vedete și-au unit oficial destinele

Nunțile anului 2021. Ce vedete și-au unit oficial destinele
6

de Cătălina Matei,

Deși suntem îl al doilea an de pandemie, viața își continuă cursul chiar și cu restricții. Este și cazul celebrităților internaționale care au decis să-și unească destinele, în ciuda contextului  generat de Covid 19. Iată care sunt cele mai cunoscute vedete care au deci să facă nuntă în 2021!

Ariana Grande și Dalton Gomez

Cine își închipuia că, în momentul în care își căuata o casă, Ariana Grande își va găsi și… un soț?! În urmă cu un an, Ariana a apleat la serviciile agentului imobiliar Dalton Gomez pentru a-și achiziționa casa mult visată. Nu doar că a gasit-o, dar s-a și așezat la casa ei, alături de agentul imobiliar. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere, iar în perioada de lockdown au stat împreună non-stop. Prin urmare… lucrurile au evoluat rapid. La finalul anului trecut s-au logodit, iar în luna mai a acestui an au făcut pasul cel mare. Ceremonia de nuntă a avut loc în Montecito și a fost un eveniment foarte restrâns, cu doar 20 de invitați.

Gwen Stefani și Blake Shelton

După aproape 6 ani de relație, Gwen Stefani și Blake Shelton au decis să-și unească destinele în secret. Cei doi s-au cunoscut la „Vocea Americii”, unde ambii erau jurați, și așa a început povestea lor de iubire. Nunta a avut loc la o fermă din Oklahoma, iar invitații, puțini la număr, au primit coordonatele GPS prin telefon, înainte de eveniment, pentru a evita ca presa și paparazzii să afle despre nuntă.

Nicolas Cage și Riko Shibata

Între cei doi există o diferență de vârstă de 31 de ani, iar pe 16 februarie s-au căsătorit în Las Vegas. Data nu a fost aleasă întâmplător. Tot într-o zi de 16 februarie se năștea și tatăl lui Cage, autorul August Coppola, fratele mai mare al regizorului Francis Ford Coppola și al actriței Talia Shire. Nicolas  Cage, în vârstă de 57 de ani, este la a cincea căsătorie. Prima sa soție a fost Patricia Arquette. A doua oară și-a unit destinul cu Lisa Marie Presley, iar a treia, cu Alice Kim. Cage a rămas apropiat de Kim, care a și participat la nunta sa cu Shibata, alături de fiul lor, Kal-El.

Paris Hilton și Carter Reum

Milionarii se atrag… cel puțin acesta este și cazul lui Paris Hilton care a ales să-și unească destinul cu antreprenorul Carter Reum, care are o avere impresionantă. Cei doi s-au căsătorit pe 11 noiembrie, iar evenimentul a avut loc la moșia bunicului ei, în Bel-Air. La nuntă au participat familiile celor doi și câțiva prieteni apropiați, potrivit pagesix.com. Paris a fost cerută în căsătorie luna februarie a acestui an, iar logodnicul ei i-a oferit un inel cu 16 diamante. De asemenea, vedeta a declarat că-și dorește să devină mamă de gemeni cât mai curând. Rochia de mireasă a vedetei internaționale a fost creată de designerul Oscar de la Renta.

10th Annual LACMA Art+Film Gala – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Freida Pinto și Cory Tran

Cei doi au anunțat în luna iunie că urmează să devină părinți. Freida și Cory s-au cunoscut în anul 2017, printr-un prieten comun și au anunțat logodna în anul 2019. Anul acesta, în octombrie, actrița din „Slumdog Millionaire” a fost invitată în platoul emisiunii „The Kelly Clarkson Show” și a făcut o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe mulți: că ea și Cory s-au căsătorit în secret în urmă cu un an după ce au anunțat că și-au anulat nunta. „Ne-am dat seama că vom planifica asta pentru restul vieții noastre și că probabil nu vom face asta niciodată. Așadar, am decis într-o zi să mergem la Honda Center din Anaheim și să ne căsătorim”, a declarat ea. Între timp, Freida a născut pe 21 noiembrie un băiețel pe care au ales să-l numească Rumi-Ray.

Christina Ricci și Mark Hampton

La începutul lui octombrie, actrița din „Casper” și hairstylist-ul  Mark Hampton au luat pe toată lumea prin surprindere după ce au anunţat că s-au căsătorit. Christina, în vârstă de 41 de ani, este deja însărcinată cu noul soţ, deşi abia a finalizat divorţul de fostul partener, în urmă cu câteva luni. Christina și Mark au lucrat împreună de mai multe ori în cadrul unor shooting-uri de modă şi aşa s-au apropiat, înainte să formeze un cuplu oficial. Actrița este extrem de îndrăgostită şi l-a descris pe Mark drept „persoana mea favorită, un om superb, care îmi oferă numai lucruri bune, magice şi fericire”, conform Daily Mail.

Lady Kitty Spencer și Michael Lewis

Nepoata Prințesei Diana s-a căsătorit în această vară cu magnatul milionar, Michael Lewis, la Roma. Ea are 30 de ani, el, 62 de ani, însă diferența de vârstă nu pare a fi o problemă pentru cei doi. Bărbatul este cu cinci ani mai în vârstă decât tatăl lui Lady Kitty Spencer, Charles Spencer. În ziua nunții, Lady Spencer a optat pentru o rochie Dolce & Gabbana, de inspirație victoriană, din dantelă albă, cu gât înalt și mâneci ușor bufante. Iar coafura a fost una simplă, cu părul strâns într-un coc. Lady Kitty Spencer este, de altfel, de la începutul anului, ambasador global al mărcii Dolce & Gabbana și poartă deseori ținute ale acestei case de modă, indiferent de ocazie.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton