Homepage  / Televiziune

Nurgül Yesilçay se întoarce la tv cu serialul „Dragoste și pedeapsă”

Nurgül Yesilçay se întoarce la tv cu serialul „Dragoste și pedeapsă”
5

de Anda Dincă,

Pro Gold, devenit Acasa Gold, difuzează de luni, 3 ianuarie, un nou serial care o are ca protagonistă pe frumoasa actriță Nurgül Yesilçay, “Așk ve ceza” (în traducere “Dragoste și pedeapsă”). Aceasta este o producție mai veche, din 2010, în care a jucat Nurgül, pe care o știți din producții de succes precum “Furtună pe Bosfor”, „Kösem” și „Gülperi”.

Câte episoade are „Dragoste și pedeapsă”

Serialul „Dragoste și pedeapsă” a fost difuzat în Turcia de postul Atv în perioada 2010-2011 și are 62 de episoade.

În centrul poveștii se află Yasemin (Nurgül Yeşilçay), o tânără care lucrează la o agenţie de publicitate. Ea este logodită cu Mehmet (Caner Kurtaran) și pare să aibă o relație foarte frumoasă.

Însă cu o săptămână înainte de nunta lor, protagonista află secretele lui Mehmet și simțindu-se trădată și dezamăgită îl părăsește și pleacă în Bodrum. Într-un bar îl cunoaște pe Savaș (Murat Yıldırım), aflat și el în stațiune pentru nunta fratelui său, Kemal Baldar (Ali Yiğit).

Yasemin, devastată de întorsătura evenimentelor cu logodnicul ei, se trezește în brațele lui Savaș după o noapte de beție. Simțindu-se vinovată după aventura ei de o noapte, ea pleacă din Bodrum fără să afle măcar numele lui Savaș.

Acesta din urmă va face tot posibilul să o găsească pe fata care i-a furat inima în acea noapte. În urma acestui episod lucrurile se complică atât pentru Yasemin, care află că a rămas însărcinată cu Savaș. 

A fost un an bun pentru Nurgül Yesilçay

Anul care tocmai se încheie a fost unul cu proiecte variate pentru Nurgül. În primul rând a fost văzută pe micile ecrane turcești într-un nou serial dramatic „Kefaret” (în traducere „Penitență”).

Producția a fost difuzată la Fox în perioada noiembrie 2020 – iulie 2021 și timp de 35 de episoade a spus povestea lui Zeynep (Nurgül), o profesoară de liceu, a cărei fiică este răpită. Încercând să o găsească, protagonista află secrete întunecate despre prieteni, dar și despre membrii familiei ei. 

După „Kefaret”, Nurgül a continuat colaborarea cu cei de la Fox și a bătut palma pentru un nou serial. Astfel în ultimele luni a filmat pentru producția tv “Son Nefesime Kadar” (în traducere “Până la ultima suflare”), anunță dizioyuncu.com.

Serialul va avea premiera anul viitor, iar din distribuție mai fac parte Ertan Saban, Emre Kınay, Begüm Birgören, Baran Bölükbaşı, Emre Bey, Ipek Filiz Yazıcı și Elif Ceren Balıkçı.

În 2022, Nurgül va putea fi văzută și la cinema nu doar la tv. Toamna acesta actrița a filmat și lungmetrajul „Kim Bu Aile” („Cine este această familie?”), adaptarea unei producții coreene din 2019, „Extreme Job”.

„Kim Bu Aile” este un film de acțiune cu accente comice, iar Nurgül îi dă viață lui Menekșe, o cântăreață dintr-un club de noapte. Conform abcgazetesi.com, alături de Nurgül în acest film vor mai juca Cengiz Bozkurt, Ferit Aktuğ, Onur Buldu, Doğan Can Sarıkaya și Altan Erkekli. 

Cel mai probabil proiectul de suflet al lui Nurgül pe anul 2021 rămâne piesa de teatru „Bir Barda Bir Gece” (în traducere “O noapte într-un bar”), scrisă de Lulu Raczka, care a avut premiera in Turcia la sfârșitul lui noiembrie și care se vrea un semnal de alarmă împotriva violenței asupra femeilor.

Nurgül joacă în această piesă alături de Afra Saraçoğlu, pe care o știți din “Fiicele doamnei Fazilet”. Cele două au mai colaborat în 2016 pentru filmul lui Özcan Deniz, „Ikinci Şans” (“A doua șansă”).

Conform ziariștilor de la ntv.com.tr., în “Bir Barda Bir Gece”, Nurgül și Afra interpretează două personaje dintr-o lume distopică, în care, din cauza unor întreruperi de curent care au loc în fiecare seară, femeile dispar una după alta.

Afra joacă rolul unei eleve, care merge într-un bar pentru a-și căuta prietena dispărută, iar acolo începe o conversație lungă și profundă cu singura angajată a barului (Nurgül).

nurgul-240543952_2941053786132675_4569444373196550336_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton