Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nurgül Yeşilçay, superbă pe coperta unei reviste. Cum arată acum actriţa din „Furtună pe Bosfor”?

Nurgül Yeşilçay, superbă pe coperta unei reviste. Cum arată acum actriţa din „Furtună pe Bosfor”?

de Redactia Tvmania

Nurgül Yeşilçay (43 de ani) traversează una dintre cele mai frumoase perioade din ultimii ani, iar asta se vede şi în zâmbetul pe care îl afişează pe coperta unei reviste turceşti.

Protagonista din „Furtună pe Bosfor” şi „Kösem” (ultimul sezon) are succes cu serialul în care joacă în prezent, „Gülperi”, şi are o relaţie fericită cu producătorul Necati Kocabay. Conform site-urilor turceşti, printre ele şi gazetevatan.com, Nurgül ar fi fost cerută deja în căsătorie de Necati, însă nu i-ar fi dat un răspuns. La cât de îndrăgostită e de el, suntem siguri că nu va fi unul negativ.

 

În serialul „Gülperi”, Nurgül (care a împlinit anul acesta 20 de ani de carieră) îi dă viaţă personajului cu acelaşi nume, o femeie puternică, care, după ce află că soţul ei a murit, luptă să-şi crească singură cei 3 copii. Familia soţului o consideră vinovată pentru moartea acestuia, iar Gülperi face închisoare pe nedrept. După ce iese din spatele gratiilor, ea încearcă să fie fericită alături de avocatul Kadir Aydin (Timuçin Esen), însă trecutul încă o bântuie. Producţia a avut premiera la postul turcesc Show tv în septembrie anul trecut, iar în prezent a ajuns la episodul 26.

 

Vedeţi aici un video de la şedinţa foto la care participat recent Nurgül:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton