Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nurgül Yeşilçay va fi jurat într-un show de talente

Nurgül Yeşilçay va fi jurat într-un show de talente

de Redactia Tvmania

Actriţa Nurgül Yeşilçay (42 de ani, pe care o ştiţi din „Kösem” şi „Furtună pe Bosfor”) va avea mai avea un alt proiect cu cei de la postul turcesc Star TV, pe lângă serialul „Gülperi”. Conform diziseti.tv, ea va fi jurat în cadrul unui show de talente pe care Star TV îl va difuza vara aceasta, „Geleceğin Starlar” („Steaua viitorului”), alături de actorul și regizorul Hamdi Alkan şi de realizatorul de emisiuni Fırat Parlak.

Preselecţiile pentru acest show au loc în Turcia şi Germania, iar concurenţii vor trebui să dea dovadă de abilităţi actoriceşti. Premiul  constă în două roluri într-o viitoare producţie tv, acestea fiind obţinute de o fată şi de un băiat.

Dacă pe timpul verii Nurgül Yeşilçay va fi putea fi urmărită în această emisiune, la toamnă ea va apărea la Star TV în serialul „Gülperi”, realizat de compania Tims, cu care a lucrat şi la “Kösem”.  Producţia va spune povestea personajului cu acelaşi nume, o femeie puternică care luptă pentru copiii ei, iar parteneul lui Nurgül va fi, cel mai probabil, actorul şi cântăreţul Mahsun Kırmızıgül.

Până să înceapă filmările la emisiunea „Geleceğin Starlar”, Nurgül s-a relaxat într-o vacanţă la mare şi la soare în Oman.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton