Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nurgül Yeşilçay vrea să plece din „Furtună pe Bosfor”

Nurgül Yeşilçay vrea să plece din „Furtună pe Bosfor”

de Redactia Tvmania

Neînţelegerile dintre protagoniştii Erkan Petekkaya şi Nurgül Yeşilçay au provocat o asemenea criză pe platourile de filmare ale serialului „Furtună pe Bosfor”, încât presa din Turcia vorbeşte insistent despre plecarea iminentă a actriţei din poveste.

Succesul uriaş al serialului turcesc „Furtună pe Bosfor”, vândut deja în numeroase ţări, se datorează, cel puţin în parte, şi chimiei dintre cei doi actori din rolurile principale, Erkan Petekkaya (45 de ani) şi Nurgül Yeşilçay (39 de ani).

Chimie existentă, se pare, doar pe micul ecran. În culise, cei doi lucrează foarte greu împreună, s-au certat de nenumărate ori, totul culminând recent, la începutul lui decembrie, când Nurgül le-ar fi cerut producătorilor să o omoare, căci vrea să iasă din serial (posta.com.tr).

În episodul 42 al serialului, Cihan, personajul lui Petekkaya, o cere de soţie pe Gulşeren (Nurgül Yeşilçay), iar scena romantică ar fi provocat un scandal.

Petekkaya, un tip mai conservator, nu este de acord să se sărute pe micul/marele ecran. De fiecare dată când a făcut-o în trecut, a acceptat doar la insistenţele producătorului.

În cazul cererii în căsătorie, Nurgül nu concepea scena fără un sărut care să-i dea credibilitate, în timp ce el făcea apel la regula lui.

Copilăresc sau nu, realizatorii serialului au ditamai problema pe cap: protagoniştii lor, actorii pe care îi îndrăgesc mii de fani din toată lumea, nu se suportă şi nu mai pot lucra împreună. Potrivit izleyiciplatformu.com, producătorii ar fi luat deja o decizie: să renunţe la Nurgül Yeşilçay, care oricum ar fi cerut insistent acest lucru, şi să aducă altă actriţă.

Oficial, nu a fost anunţată vreo schimbare, dar pe 20 decembrie, actuala protagonistă ar fi răspuns astfel unor paparazzi, la ieşirea de la o petrecere: „Producătorii vor face curând un anunţ, nu vreau să vorbesc înaintea lor”.

Ulterior, la insistenţele reporterilor care o întrebau dacă totuşi pleacă din „Furtună pe Bosfor”, Nurgül Yeşilçay a mai adăugat: „Contractul a fost pentru 52 de episoade şi nu mai pot continua în ritmul ăsta. Nu are nici o legătură cu Erkan.”

La noi, serialul „Furtună pe Bosfor” este difuzat de Kanal D, fiind acum în pauză: producţia va reveni cu episoade noi în februarie, la o dată pe care postul nu a anunţat-o încă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton