Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. O actriţă de telenovele a pozat goală la 45 de ani

FOTO. O actriţă de telenovele a pozat goală la 45 de ani
5

de Redactia Tvmania

Catherine Siachoque, pe care aţi văzut-o în telenovele precum „Regina inimilor”, „Casa de alături” şi „Căutând-o pe Elisa”, este foarte mândră de formele ei, aşa că nu a avut nicio problemă în a poza dezbrăcată pentru numărul din februarie al revistei „Esquire”, ediţia din Columbia, ţara de unde este originară actriţa.

Catherine SiachoqueIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Conform tvynovelas.com, soţul lui Catherine, actorul Miguel Varoni, a fost cel care încurajat-o pe aceasta să apară în ipostaze sexy.

Catherine joacă, în prezent, în telenovela cu accente comice „Sin senos sí hay paraíso”, alături de Fabián Ríos şi Carolina Gaitán. În plus, ea a avut un rol şi în serialul „La fan”, care se termină astăzi în SUA, şi care a fost co-regizat de Miguel Varoni.

În ceea ce priveşte viaţa privată, Catherine are o căsnicie fericită cu Miguel Varoni de aproape 18 ani. Cei doi s-au cunoscut la sfârşitul anului 1996, în Columbia, pe platourile telenovelei „Las Juanas”. Ei s-au îndrăgostit la prima vedere, după 3 săptămâni s-au mutat împreună, iar în iulie 1999 au făcut nunta în Mexic.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton