Homepage  / Vedete / Vedete străine

O actriță din serialul „La casa de papel” și-a reluat profesia de infirmieră în timpul pandemiei

O actriță din serialul „La casa de papel” și-a reluat profesia de infirmieră în timpul pandemiei

de Redactia Tvmania

În timp ce majoritatea actorilor din Spania s-au izolat în propriile locuințe de când a izbucnit pandemia, Clara Alvarado (intrepreta Ariadnei din serialul „La casa de papel”) a făcut un gest neașteptat și admirabil. Actrița în vârstă de 29 de ani și-a reluat pentru o perioadă profesia de infirmieră, pentru care a studiat în trecut, ca să salveze bolnavii contaminați cu coronavirus.

„Îmi doream foarte mult să mă fac utilă. Este dureros ceea ce se întâmplă. Este diferit de tot ceea am trăit până acum și din păcate nu este vorba despre un film”, a zis Clara, citată de peopleenespanol.com. 

Clara a postat pe Instagram un mesaj după ce s-a oferit să aibă grijă de bolnavii dintr-un spital din Madrid:

„A doua zi ca infirmieră. Am în jur o echipă de profesioniști, sunt niște oameni incredibili. Mă simt norcoasă. Mulțumesc!”. 

Clara a fost pasionată de actorie încă din copilărie, când juca în piese de teatru, însă a părăsit orașul natal, Navalmoral de la Mata, pentru a face școala de asistente și infirmiere la Madrid. Clara a absolvit-o, însă nu a avut timp să profeseze pentru că a primit primul ei rol în 2011, în serialul „Cuéntame cómo pasó”. În afara de școala de asistente, ea a luat și cursuri de actorie și a practicat atletism și gimnastică ritmică. 

Sezonul 4 al serialului „La casa de papel”/ „Fabrica de bani” va avea premiera la Netflix vineri, 3 aprilie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton