Homepage  / Vedete / Vedete străine

O actriță din serialul Netflix „The Witcher” va fi la București, la Comic Con Summer Limited Edition

O actriță din serialul Netflix „The Witcher” va fi la București, la Comic Con Summer Limited Edition

de Redactia Tvmania

Cel mai nou serial fantasy care vrea să înlocuiască golul lăsat de „Urzeala tronurilor” în inimile fanilor genului este „The Witcher”, de la Netflix. Așa că organizatorii de la Comic Con-ul românesc s-au dat peste cap pentru a aduce un actor din noua producție.

Este vorba despre Anna Shaffer, actrița care o interpretează pe vrăjitoarea Triss Merigold, unul dintre personajele cheie ale poveștii. Anna Shaffer s-a făcut remarcată și în rolul Romildei Vane din ultimele 3 filme Harry Potter unde a încercat să își asigure dragostea lui Harry Potter printr-o poțiune magică, care, din greșeală a ajuns la Ron Weasley.

Așadar, la Comic Con 2021, Anna Shaffer va reprezenta două universuri extrem de populare printre vizitatorii evenimentului, The Witcher și Harry Potter.

Anna Shaffer va fi prezentă la Comic Con Summer Limited Edition în ziua de sâmbătă, 28 august la ambele sesiuni care se vor desfășura în intervalele 09:30 – 14:30 și 16:00 – 21:00.

Anna se alătură astfel invitaților anunțați deja de Comic Con Summer Limited Edition: Eugene Simon (Lancel Lannister din „Game of Thrones”) Michael Malarkey (Lorenzo St. John din „The Vampire Diaries”) și Ed Westwick (Chuck Bass din „Gossip Girl”).

 

 

Henry Cavill în România?

Pentru cei care l-ar fi vrut pe Henry Cavill în România, organizatorul evenimentului, Mircea Mureșan, a explicat pe pagina sa de Facebook: 

„Nu, actori precum Henry Cavill, nu vor păși în România la evenimente să își întâlnească fanii. Deși am făcut eforturi uriașe pentru a aduce diverși actori, România este o țară mult prea săracă și neinteresantă pentru un actor de talia sa, dacă nu este vorba de a filma aici. Sunt puțini care sunt atrași de România și evident foarte puțini care acceptă să vină aici”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton