Homepage  / Știri

O actriţă din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” şi fiica ei au murit împreună în cutremurul din Turcia

O actriţă din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha" şi fiica ei au murit împreună în cutremurul din Turcia
4

de Redactia Tvmania

Printre cei care și-au pierdut viața sub ruine se numără și o artistă îndrăgită. Este vorba de actrița Emel Atıcı, din serialul „Mă numesc Zuleyha” difuzat pe postul de televiziune Kanal D.

Actrița Emel Atici a murit 

Emel Atici se află în casă, alături de fiica ei, Hande Puryan Atici, în oraşul Kahramanmaraș din sudul Turciei, în momentul în care s-a produs devastatorul cutremur în Turcia şi Siria, , potrivit postului Tele1.

Casa de producție care a avut ideea acestui serial, a dat vestea tragică pe rețelele de socializare.

„Suntem profund întristați de pierderea valoroasei actrițe Emel Aıcı, din serialul nostru Mă numesc Zuleyha și a fiicei sale, Püryan Aıcı, în dezastrul cutremurului din țara noastră. Ne exprimăm condoleanțe familiei Atıcı și tuturor cetățenilor noștri care și-au pierdut viața în cutremur, familiilor lor”, a transmis compania.

Publicul din România a făcut cunoștință cu celebra actriță, în distribuția serialul „Mă numesc Zuleyha” în care a jucat între anii 2018-2022. Ea avea un rol episodic, deoarece simultan, participa și la alte proiecte în cadrul Teatrului de Stat din Adana, acolo unde a început o carieră, după terminarea studiilor la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Cucurova.

330822876_3186770191469540_6350735588897515087_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton