Homepage  / Vedete / Vedete străine

„O continuare este contrară dorinţelor fiicei mele”. Jamie, tatăl lui Britney Spears, vrea încetarea imediată a tutelei

„O continuare este contrară dorinţelor fiicei mele”. Jamie, tatăl lui Britney Spears, vrea încetarea imediată a tutelei

de Andra Stana,

Jamie Spears, tatăl lui Britney Spears, a cerut ca tutela instituită în 2008 să înceteze imediat. Acesta a declarat că „mărturia recentă a fiicei sale şi solicitările acesteia de a prelua personal controlul asupra proprietăţii şi afacerilor ei au arătat clar că o continuare a tutelei este contrară dorinţelor sale”.

Tatăl artistei de 39 de ani a declarat de mai multe ori că a crezut că acţionează în interesul fiicei sale prin plasarea ei sub tutelă.

Avocatul bărbatului a informat presa că Jamie Spears „nu vede niciun motiv pentru care tutela ar trebui să mai continue”, având în vedere dorința cântăreței ca aceasta să se termine, potrivit The Guardian. Vă reamintim că tutela a durat mai bine de 13 ani.

În vară, vedeta pop a depus o mărturie incendiară în fața unui tribunal din Los Angeles. Atunci, Spears a susținut că a fost reținută împotriva voinței ei într-o instituție de psihiatrie. În septembrie, un tribunal din Los Angeles a suspendat tutela.

O nouă audiere va avea loc pe 9 noiembrie

Jamie Spears a luat această decizie la scurt timp după ce și-a angajat un nou avocat. Vechea lui apărătoare, Vivian Thoreen, s-a retras luna trecută, în octombrie. În prezent, noul lui avocat, Alex Weingarten, a declarat că cererea lui Jamie a fost necondiționată, nu face obiectul vreunei „despăgubiri” și nu are „nimic de ascuns în ceea ce privește administrarea patrimoniului lui Britney”, scrie digi24.ro.

Avocatul a mai afirmat că Jamie crede că fiecare aspect al tutelei ar trebui să fie pus la dispoziție pentru examinare publică, și nu informațiile pe surse și dezinformările care au fost publicate de tabloide.

Următoarea audiere în cazul lui Spears, care va avea loc pe 9 noiembrie, va determina viitorul tutelei ei. Luna trecută, Spears a spus că este „foarte fericită” că sfârșitul este aproape, dar a recunoscut că „i-a fost frică să facă orice, pentru că mi-e teamă că voi face o greșeală”.

Britney nu a reacționat la ultima acțiune a tatălui ei. Într-o postare, ștearsă între timp de pe Instagram, ea a scris că viața ei fusese o „afacere de familie înainte… dar nu mai este așa!!!”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton