Homepage  / Televiziune

O cutie misterioasă va apărea pe insulă, la Survivor România 2023. Reacția inedită a lui Kamara. „Aventura lui Indiana Jones”

O cutie misterioasă va apărea pe insulă, la Survivor România 2023. Reacția inedită a lui Kamara. „Aventura lui Indiana Jones”
6

de Andra Stana,

În doar câteva ore, Survivor România revine și e vremea să vedem cum se simt concurenții la peste trei luni de la momentul în care au intrat în show. Tot marți, 11 aprilie 2023, o cutie misterioasă apare pe insula din Republica Dominicană.

Surpriză pentru concurenții Survivor România – 11 aprilie 2023

Te ia dorul de casă încât nu mai ești bun de nimic”, va recunoaște Krișan, în timp ce Carmen va admite că nu uită primele săptămâni când totul i se părea și mai dificil: „Încă mă doare spatele. Foamea m-a lovit în prima săptămână”.

Nici Bianca nu s-a gândit cât de dur va fi totul: „Nu m-am gândit niciodată că voi trece prin așa ceva”.

Indiferent de cât de greu le este, cât de dor de ai lor, concurenții vor trebui să o ia de la capăt și să lupte pentru Imunitate! Unul singur va reuși să-și garanteze o săptămână în plus prin această victorie, așa că rămâne de văzut cine va reuși.

O cutie misterioasă va apărea pe insulă, la Survivor România 2023. Reacția inedită a lui Kamara. „Aventura lui Indiana Jones”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce surpriză îi așteaptă pe membrii tribului Taino când o cutie misterioasă va apărea pe insulă? Și ce-l va face pe Kamara să spună că va avea parte de „aventura lui Indiana Jones”, aflăm curând.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton