Homepage  / Ultimul număr

„O dată-n viaţă” promite ediţii de excepţie în sezonul 10

„O dată-n viaţă” promite ediţii de excepţie în sezonul 10

de Redactia Tvmania

Pentru cel de-al 10-lea sezon al emisiunii „O dată-n viaţă”, producătorii vor să-i aducă în platoul TVR pe invitaţii care s-au dovedit, de-a lungul vremii, cei mai buni. “Crème de la crème”, promite Iuliana Tudor.

„Noul sezon va fi o sărbătoare de la prima până la ultima ediţie pentru că este sezonul cu numărul 10. Ne bazăm pe cei care au mai participat la emisiune şi care au fost cel mai bine primiţi de public, practic vom avea invitaţi din categoria <>”, spune prezentatoarea de la TVR 1.

Începând cu prima ediţie din 2 martie, Maestrul Botgros şi Orchestra Lăutarii din Chişinău primesc mai mult spaţiu de emisie, pentru a interpreta ultimele compoziţii. „Spre bucuria telespectatorilor, ansamblul a pregătit o serie de 13 partituri noi-nouţe cu care vor readuce muzica populară în sufletul românilor”.

Dacă invitaţii noului sezon au primit votul telespectatorilor, asta nu înseamnă că vor avea senzaţia de déjà vu când se întorc la „O dată-n viaţă”. „Pentru că deja s-au obişnuit cu atmosfera emisiunii şi au trecut testul, invitaţii din acest sezon vor fi supuşi la probe practice mai grele”.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton