Homepage  / Televiziune

O declarație făcută de Simona Gherghe i-a revoltat pe fanii „Mireasa”. „Trebuie schimbată prezentatoarea”

O declarație făcută de Simona Gherghe i-a revoltat pe fanii „Mireasa”. „Trebuie schimbată prezentatoarea”
6

de Andra Stana,

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi. Ea este gazda emisiunii „Mireasa”, care e difuzată de luni până vineri la Antena 1. Recent, una dintre declarațiile făcute recent de Simona Gherghe a stârnit revolta fanilor.

O declarație controversată făcută recent de Simona Gherghe i-a înfuriat pe fanii „Mireasa”. Unii dintre ei au afirmat chiar că prezentatoarea ar trebui să fie schimbată, scrie Fanatik.

Într-una dintre edițiile trecute din emisiunea „Mireasa”, Simona Gherghe a purtat o conversație cu Ada, una dintre concurentele show-ului. Cele două au vorbit despre cât de mult loc au în frigider fetele, în casa „Mireasa”.

„Sinceră să fiu, nu pot să mă bag în frigider, pentru că suntem toate la un loc”, a declarat Ada. După ce a auzit replica Adei, Simona Gherghe a spus că nu ar putea să intre în frigider pentru că nu încape, nimeni nu are loc.

@cornelusajucausa #misiuneatiktok #mireasa #cornelusajucausa #pamflet ♬ sunet original – Tik Toker

„Pentru că nu încapi. Scuze, nimeni nu încape. Am făcut o poantă proastă”, s-a scuzat Simona Gherghe.

Gluma făcută de Simona Gherghe în direct la TV nu a fost primită bine de fanii emisiunii. Asta cu atât mai mult cu cât Ada, concurenta de la „Mireasa”, nu este o femeie trasă prin inel. De aceea, pe TikTok multă lume și-a arătat revolta față de cuvintele spuse de Simona Gherghe.

„Sunt multe cuvinte jignitoare spuse către concurenți. Trebuie schimbată prezentatoarea.”, a scris un fan.

O declarație făcută de Simona Gherghe i-a revoltat pe fanii „Mireasa” (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Dacă zicea un concurent așa ceva, o lua razna cinstita Simona.”, a spus altă persoană pe Tiktok. „Uneori, chiar vorbești urât cu concurenții. Nu e ok.”, a mai scris un alt fan pe rețelele de socializare. „Dacă ar fi prezentat în alte țări, și-ar fi pierdut locul de muncă.”, a scris alt fan „Mireasa”, pe TikTok.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton