Homepage  / Nu rata!

„O fată în râu: Prețul iertării” este pe HBO GO și va fi difuzat în iunie la HBO

„O fată în râu: Prețul iertării” este pe HBO GO și va fi difuzat în iunie la HBO

de Redactia Tvmania

„A Girl in the River: The Price of Forgiveness”, documentarul produs în 2015 de HBO în Pakistan și regizat de Sharmeen Obaid-Chinoy, este disponibil în exclusivitate pe HBO GO.

Girl in the River (1)

Filmul explorează problemele complexe cu care se confruntă în prezent femeile din Pakistan, precum și interpretările variate ale drepturilor femeilor și presiunea de a ierta rudele pentru infracțiunile săvârșite. O cronică a călătoriei dramatice pe care o face o tânără curajoasă care se luptă pentru viața ei, demnitate și justiție, documentarul câștigător al premiului Oscar examinează tensiunile dintre prezent și tradiție în Pakistan.

Girl in the River (2)

Peste 1000 de femei sunt ucise anual în numele onoarei în Pakistan. Deseori, familiile sunt obligate să îi ierte și să-i grațieze pe agresori, ceea ce le permite să se întoarcă în comunitate. Regizat de Sharmeen Obaid-Chinoy, acest documentar o are în centru pe Saba, o tânără care a supraviețuit momentului în care propria familie a încercat să o ucidă.

Girl in the River (3)

Documentarul HBO este produs de Tina Brown și Sheila Nevins, în colaborare cu HBO Documentary Films și a câștigat premiul Oscar la categoria cel mai bun documentar scurt.

„O fată în râu: Prețul iertării” / „A Girl in the River: The Price of Forgiveness” poate fi urmărit în exclusivitate pe HBO GO și va fi difuzat în luna iunie și la HBO.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton