Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

O fostă concurentă „Bravo, ai stil!” își va încearca norocul la „Asia Express”

O fostă concurentă „Bravo, ai stil!” își va încearca norocul la „Asia Express”
5

de Redactia Tvmania

O fostă concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, urmează să semneze contract cu postul concurent Antena 1, pentru viitorul sezon „Asia Express”. 

Este vorba de Alexandra Ungureanu, câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebirties”. Se pare că artista dorește să își încerce aptitudinile fizice și psihice într-unul dintre cele mai iubite show-uri TV, „Asia Express”. 

Dacă a trecut cu brio testul stilului, Alexandra Ungureanu va fi supusă și testului abilităților. „Asia Express” va continua și în viitorul sezon să aducă la limită participanții din toate punctele de vedere. 

Alexandra Ungureanu a fost redescoperită și extrem de apreciată în cadrul competiției de la Kanal D pentru simțul estetic și sensibilitatea sa, reușind să stea departe de scandal. Însă de acum înainte vom putea descoperi o altă fațetă a artistei, în sezonul patru „Asia Express”. 

Alexandra-Ungureanu-01Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Viitoarea concurentă de la „Asia Express” face o alegere surprinzătoare!

De parcă participarea sa la Asia Express nu era suficient de surprinzătoare, și alegerea persoanei cu care va face echipă Alexandra Ungureanu este la fel de interesantă! Alături de ea în show-ul de la Antena 1 va participa mama sa, Anca, de profesie cadru didactic. 

„Relaţia cu mama mea este una specială, foarte strânsă, dar nu uşor de gestionat, asa că am simţit nevoia să cânt despre asta. Este o relaţie cu bune şi cu rele, iar pentru cele rele trebuie să ne iertăm reciproc şi fiecare pe sine.”, povestea Alexandra Ungureanu despre piesa Mamuca, dedicată mamei sale și în al cărei videoclip aceasta a și apărut.

Conform zvonurilor, filmările emisiunii „Asia Express” vor începe luna aceasta în Rusia și Turcia. Show-ul a fost întârziat din cauza restricțiilor impuse de pandemie. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton