Homepage  / Vedete străine

O fostă dădacă angajată de Olivia Wilde și Jason Sudeikis face dezvăluiri stânjenitoare despre despărțirea celor doi

O fostă dădacă angajată de Olivia Wilde și Jason Sudeikis face dezvăluiri stânjenitoare despre despărțirea celor doi
6

de Vasilica Rogozanu,

Despărțirea actorilor Olivia Wilde - Jason Sudeikis, care au format un cuplu timp de 9 ani și au doi copii împreună, capătă conotații telenovelistice: o fostă bonă, care a fost alături de ei timp de trei ani, a făcut câteva dezvăluiri uluitoare într-o serie de interviuri pentru Daily Mail. 

În încercarea de a anula orice zvon de infidelitate, actrița de 38 de ani declarase că relația ei cu Jasson Sudeikis (47 de ani) s-a terminat „cu mult timp înainte” ca ea să iasă cu britanicul Harry Styles (28 de ani), adică la începutul lui 2020. O fostă bonă, care era angajată în casa actorilor, a demonstrat prin câteva fotografii făcute la malul mării în timpul unei vacanțe comune, că, în septembrie 2020, Wilde încă purta inelul de logodnă de la tatăl copiilor ei. 

Ba mai mult, la început de octombrie 2020, Olivia Wilde împărtășea cu personalul casei planurile de nuntă cu Sudeikis!

Certuri, plânsete, alcool: nimic nu lipsește din tabloul despărțirii

Câteva săptămâni mai târziu însă, Olivia îl întâlnea pe Styles pe platourile de filmare de la pelicula „Don’t Worry Darling” / „Nu îți face griji, dragă”, debutul ei regizoral, în care Styles are rolul principal. A început să lipsească tot mai mult de acasă, lăsându-și logodnicul cu copiii și motivând că doarme la hotel pentru că sunt cazuri de Covid-19 pe platouri. Iar pe 9 noiembrie, l-a anunțat pe Sudeikis că se despart. 

Actorul din „Ted Lasso” a fost bulversat de decizia ei: a plâns zile în șir, s-a cufundat în alcool și chiar s-a întins în fața mașinii ei, în încercarea de a o opri să meargă la tânărul ei iubit, cu o salată pe care i-o pregătise în bucătăria familiei! 

Totuși, chiar dacă îl anunțase că se despart, Wilde a continuat să-i trimită texte și filmulețe de dragoste lui Jason Sudeikis, a venit la casa familiei, dormind cu fostul logodnic și făcând baie goală în piscină. Cu doar câteva zile înainte de Anul Nou, era încă și cu Sudeikis, dar în primele zile din ianuarie 2021, a fost prinsă de paparazzi, împreună cu Harry Styles, la nunta unor prieteni. Noua relație a devenit oficială și atunci s-a terminat și comunicarea cu Sudeikis. 

Olivia Wilde și Jason Sudeikis, care dispută acum custodia copiilor, au negat într-un comunicat comun dezvăluirile jenante ale fostei dădace, care are și mesaje în telefon care-i confirmă unele spuse, declarând că fosta angajată îi hărțuiește de luni bune.

313789729_878001630251541_913085582916370133_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton