Homepage  / Vedete / Vedete străine

O ia pe urmele iubitei sale, Özge Yağiz? Gökberk Demirci, zvonuri că iese din serialul „Jurământul”

O ia pe urmele iubitei sale, Özge Yağiz? Gökberk Demirci, zvonuri că iese din serialul „Jurământul”

de Redactia Tvmania

Actorul turc, protagonistul serialului „Jurământul”, difuzat la noi de la Happy Channel, ar fi luat în considerare plecarea din îndrăgitul serial, care continuă cu sezonul 3 în țara de origine.

 

Asta le-ar mai lipsi fanilor popularului serial „Jurământul”, în original „Yemin”, ca și Gökberk Demirci, actorul din rolul principal, Emir, să părăsească producția! Asta pentru că, la sfârșitul sezonului 2, actrița de atunci din rolul principal (și logodnica lui Demirci), Özge Yağiz, a făcut fix acest lucru: a renunțat la rol, luând prin surprindere pe toată lumea, de la telespectatori la producători.

Özge Yağiz (23 de ani) și-a anunțat decizia în primăvara anului trecut, iar între timp, tânăra actriță s-a reinventat, primind rolul principal în serialul „Sol Yanim”, difuzat în prime-time de Star TV, unul dintre cele mai importante posturi tv turcești. Dar, spre deosebire de „Jurământul” și din păcate pentru superba Özge, „Sol Yanim”, lansat în toamnă, nu a reușit să impresioneze, motiv pentru care a fost anulat, victimă a costurilor mari și audiențelor mici

Özge Yağiz și Gökberk Demirci

Özge Yağiz și Gökberk Demirci

Vrea alt rol?

Acum, unele site-uri turcești dedicate serialelor scriu cum că și Gökberk Demirci (31 de ani) ar fi fost tentat să plece din „Jurământul”/„Yemin”. O astfel de decizie i-ar supăra cu siguranță pe fani, care au rămas alături de serial, deși povestea a pierdut din audiențe în sezonul 3, după plecarea lui Özge Yağiz. Fie că vrea alt rol, după atâta vreme în pielea lui Emir, fie că a obosit, pur și simplu (ritmul în care se filmează la serialele turcești făcute pentru televiziune este foarte solicitant), zvonurile respective i-au pus pe jar pe fanii din Turcia. Nici nu e greu de imaginat că un actor talentat și sexi precum Demirci, foarte popular acum, poate primi oricând rolul principal într-un proiect mult mai mare, la câte seriale pregătesc turcii în fiecare sezon!

 

Din fericire pentru toată lumea, cunoscuta jurnalistă Birsen Altuntaş, renumită pentru faptul că știe cam tot ce mișcă în lumea serialelor turcești, a dezmințit zvonurile, explicând că Demirci se află la filmări și echipa nu ia în considerare ipoteza plecării sale.

 

Pe de altă parte, e important de subliniat că nu se știe încă nimic despre soarta viitoare a serialului „Jurământul”: va continua sau nu cu sezonul 4? În mod normal (deși acest normal a fost afectat de pandemie), povestea ar trebui să continue până în iunie, pe micile ecrane turcești. Că atunci va fi programat finalul de sezon sau chiar sfârșitul serialului, asta vor anunța producătorii la vremea oportună. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton