Homepage  / Vedete străine

O înregistrare video nemaivăzută cu Meghan Markle însărcinată. Momentul rar de la filmările pentru documentarul Netflix

O înregistrare video nemaivăzută cu Meghan Markle însărcinată. Momentul rar de la filmările pentru documentarul Netflix
9

de Roxana Mirea,

O înregistrare video inedită cu Prințul Harry și Meghan Markle pe vremea când Ducesa de Sussex era însărcinată apare în cel de-al doilea trailer al viitoarei serii documentare pe care cuplul o va lansa pe Netflix. Ducele de Sussex a vorbit despre un "joc murdar" în care există "scurgeri de informații" și "plantare de povești", într-un nou trailer al viitorului documentar Netflix „Harry și Meghan”, care va avea premiera săptămâna aceasta.

Imagini inedite cu Prințul Harry și Meghan Markle

În teaserul de un minut pentru documentarul „Harry și Meghan”, el vorbește și despre „durerea și suferința” femeilor care se căsătoresc cu membrii ai familiei regale. Netflix a confirmat că prima parte a ducmentarului va fi lansată pe 8 decembrie – la exact trei luni de la moartea bunicii lui Harry, regina Elisabeta a II-a – iar ce-a de-a doua parte va fi lansată pe 15 decembrie.

Trailerul se deschide cu Harry spunând: „Este foarte greu să te uiți acum în urmă și să mă întreb: Ce naiba s-a întâmplat?”.

În timp ce sunt difuzate imagini în care Ducii de Sussex primesc aplauze entuziaste în timp ce îndeplinesc îndatoriri regale, precum și în timp ce își anunță logodna și nunta în 2018, o voce din off a lui Piers Morgan din cadrul unui clip de știri spune: „Devine un rock star regal”.

„Harry & Meghan” – Primele imagini din noul documentar de pe NetflixIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Videoclip inedit cu Meghan Markle însărcinată, prezentat de Netflix

Apoi, prințul Harry spune: „Totul s-a schimbat”.

Este prezentată o fotografie a familiei regale la Trooping the Colour în 2019, în timp ce Harry își continuă narațiunea, spunând: „Există o ierarhie a familiei, știți, există scurgeri de informații, dar există și plantarea de povești. Este un joc murdar”.

Suferința femeilor măritate în această instituție și cum sunt exploatate… Eram îngrozit. Nu voiam ca istoria să se repete. Nimeni, în afară de noi, nu cunoaște întregul adevăr”, a mai spus Harry.

Săptămâna trecută, Netflix a lansat primul teaser oficial, care a prezentat fotografii private inedite ale cuplului, inclusiv instantanee fericite în care soții Sussex se sărută în timp ce Meghan stă pe o insulă de bucătărie, în timp ce tinerii căsătoriți dansează de bucurie la nunta lor, se îmbrățișează într-o cabină foto, dar și o imagine cu Meghan care își mângâie burtica de graviduță, în perioada în care era însărcinată.

De asemenea, în trailerul documentarului apare o secvență foarte scurtă în care Meghan Markle este însărcinată, cel mai probabil în ultimul trimestru.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton