Homepage  / Ultimul număr

Miley Cyrus renunţă la Hannah Montana pe marile ecrane, în „Ultimul cântec”

Miley Cyrus renunţă la Hannah Montana pe marile ecrane, în „Ultimul cântec”

de Redactia Tvmania

„Ultimul cântec”, care intră în cinematografe vineri, 7 mai, spune o poveste banală şi previzibilă despre dragostea pentru muzică şi pentru familie.

CU DUS-ÎNTORS. Ronnie (Miley Cyrus) şi Will (Liam Hemsworth) se iubesc intens, dar sunt ameninţaţi de tragedie.

La ce te poţi aştepta de la un film scris special pentru ca Miley Cyrus să scape de Hannah Montana şi să se adreseze unui public mai larg? Nu la prea multe, se pare.

Scenariul peliculei de faţă a fost creat la comandă: Miley vroia un film ca „O iubire de neuitat” (2002), care a lansat-o pe Mandy Moore în actorie, astfel încât compania Disney a apelat la scriitorul Nicholas Sparks. Acesta – care a avut cinci dintre romanele lui transformate în filme romantice („Mesaj de departe”, „O iubire de neuitat”, „Jurnalul”,  „Nopţi în Rodanthe” şi „Dragul meu John”) – s-a conformat şi s-a apucat de scris în ordine inversă: mai întâi scenariul, apoi cartea.

Ce a rezultat?

Expediaţi de mama lor (Kelly Preston) în orăşelul din Georgia unde locuieşte de la divorţ tatăl lor, Steve (Greg Kinnear), Veronica „Ronnie” Miller (Miley Cyrus) şi fratele ei, Jonah (Bobby Coleman), îşi vor petrece toată vacanţa de vară în casa acestuia, pe plaja populată de surferi şi blonde tipice.

De la divorţul părinţilor, Ronnie abia a terminat liceul, are cazier pentru furt, nu are decât prieteni cu piercinguri şi face mereu pe rebela: poartă bocanci în miezul verii, e constant nemulţumită, nu comunică, e încăpăţânată şi convinsă că tatăl lor îl preferă pe Jonah.

Aici îl cunoaşte, chiar din prima zi, pe Will (Liam Hemsworth), un Matthew McConaughey cutreierător de plaje la bustul gol, care îi face constant avansuri.

Citiţi textul integral în revistă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton