Homepage  / Vedete / Vedete străine

O mai știți pe Karla din „Clona”? Juliana Paes împlinește 42 de ani și arată așa!

O mai știți pe Karla din „Clona”? Juliana Paes împlinește 42 de ani și arată așa!
8

de Redactia Tvmania

Juliana Paes, superba braziliancă pe care telespectatorii români o știu din telenovelele „Clona” și „India” sau, mai recent, „O Cenușăreasă la Rio”, împlinește pe 26 martie 42 de ani și pare că a descoperit elixirul tinereții veșnice, la cât de bine arată!

Rolul din „Clona” – era acolo Karla, o tânără care, împinsă de o mamă disperată să se îmbogățească prin orice mijloace, încearcă să seducă un om de afaceri – a fost printre primele din cariera Julianei Paes. Între timp, actrița a devenit una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara natală, distribuită constant în rolurile principale ale telenovelelor. Cu 29 de milioane de fani pe Instagram, plus frumusețea ei seducătoare, Paes este una dintre favoritele publicitarilor din Brazilia.

În ciuda energiei și bunei sale dispoziții, actrița a povestit că a fost totuși afectată de anxietate anul trecut, în timpul carantinei care a fost impusă și în Brazilia:

Am trecut în pandemie printr-o criză de anxietate, ceva ce nu am mai avut vreodată, ba chiar înainte făceam haz de oamenii care pățeau așa ceva, din pură ignoranță”, a povestit Juliana Paes, citată de purepeople.com.br.

Deși se consideră o persoană calmă, în pandemie, lucrurile s-au schimbat și actrița a ajuns inclusiv la cardiolog, pentru că nu știa ce i se întâmplă:

Întotdeauna am fost o persoană cu zero anxietate. Nu sunt eu omul care să-și piardă somnul din vreun motiv. Și reacționez bine la presiune. Dar stăteam în pat și mi se părea că inima mea bate într-un anume fel, așa că am sunat cardiologul și i-am zis că eu cred că am probleme. Dar el mi-a zis imediat că probabil am o criză de anxietate și avea dreptate. Așa că am început să fac terapie”, a detaliat actrița, care e mare fan yoga și meditație.

A avut coronavirus

Până la urmă nu a scăpat. În toamna trecută, și actrița, și soțul ei, omul de afaceri Carlos Eduardo Baptista (38 de ani), cu care e căsătorită din 2008 și căruia i-a dăruit doi băieți, de 10, respectiv 8 ani, au fost testați pozitiv pentru coronavirus, dar au trecut, din fericire, ușor peste afecțiune.

Apoi, cuplul a sărbătorit însănătoșirea cu o vacanță în Maldive, unde Juliana a etalat o mulțime de costume de baie. De fapt, întregul cont de Instagram al actriței este o încântare vizuală, căci – precum o braziliancă veritabilă – Juliana se simte cel mai bine pe o plajă, iar dacă e în Rio de Janiero, cu atât mai bine.

Carantina nu a însemnat doar anxietate pentru Paes: la plusuri, actrița trece faptul că a reușit să se lase de fumat, iar la minusuri… că s-a îngrășat. „Voi ce-ați făcut în carantină? Eu am mâncat cam mult. Prăjeli, pâine. Iar acum țin o dietă care mă scoate din minți”, povestea în ianuarie frumoasa într-o emisiune tv din Brazilia, citată de globo.com.

paesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa foto: https://www.instagram.com/julianapaes/

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton