Homepage  / Timp liber / Nu rata!

O nouă antologie de George R.R. Martin („Urzeala tronurilor”) şi Garden Dozois vine la Nemira

O nouă antologie de George R.R. Martin („Urzeala tronurilor”) şi Garden Dozois vine la Nemira

de Redactia Tvmania

Editura Nemira publică volumul 1 din antologia „Femei periculoase”, realizată de George R.R. Martin şi Garden Dozois.

Războinice care manevrează cu măiestrie sabia, femei pilot, femei din spațiu, ucigașe în serie, femei fatale irezistibile, vrăjitoare, fete rele, rebele și supereroine. Toate, în antologia „Femei periculoase” concepută de George R.R. Martin și Gardner Dozois. Joe Abercrombie, Jim Butcher sau Brandon Sanderson se întâlnesc cu Lev Grossman și Carrie Vaughn în paginile unei cărți în care cititorul va găsi SF, fantasy, horror, suspans, care contrazice orice așteptări și confirmă că, într-adevăr, imaginația nu are limite.

În viitorul postapocaliptic și în trecutul îndepărtat, luptele se poartă mai ales pe căi nebănuite, personajele se dezvăluie mai ales așa cum nu ni le închipuim și poveștile se petrec mai ales ca în literatură: în deplină libertate.

Pe lângă povestirile premiate sau nominalizate cuprinse în antologie, „Femei periculoase” a primit Premiul World Fantasy pentru „Cea mai bună antologie din 2014”.

Volumul cuprinde poveşti pentru toate gusturile. George R.R. Martin și Gardner Dozois au coordonat mai multe antologii împreună, publicând mereu autori în vogă și alegând tematici inetersante: „Războinicii”, „Străzi întunecate”, „Cântece de dragoste și moarte” și altele.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton