Homepage  / Filme Online / Netflix

O nouă aventură „Sailor Moon”: pelicula „Frumoasa luptătoare Sailor Moon Eternal: Filmul” este disponibilă la Netflix

O nouă aventură „Sailor Moon”: pelicula „Frumoasa luptătoare Sailor Moon Eternal: Filmul” este disponibilă la Netflix

de Redactia Tvmania

La începutul lunii iunie, Netflix a lansat pe platformă noua peliculă „Frumoasa luptătoare Sailor Moon Eternal: Filmul”, în original „Sailor Moon Eternal” (2021), în care, așa cum știm de-acum aproape 30 de ani, curajoasele gardiene vor salva din nou lumea.

Anul acesta, în decembrie, se vor împlini 30 de ani de la prima publicare a mangăi „Sailor Moon”, create de Naoko Takeuchi, în decembrie 1991, în revista Nakayoshi, cea mai veche publicație de gen din istorie (a fost înființată în 1954).

De-atunci, incredibila poveste a fetelor de liceu care se transformă în luptătoare a cucerit publicul din întreaga lume, fanii rămânând și astăzi cu inimile alături de idolii de altădată. Pe această așteptare vine și noul film de la Netflix, „Frumoasa luptătoare Sailor Moon Eternal: Filmul”.

 

Care sunt detaliile poveștii

Noua aventură a luptătoarelor Sailor are loc în aprilie, când cireșii înfloresc în tot Tokyo-ul și orașul se pregătește pentru cea mai mare eclipsă solară a secolului. Printre cei nerăbdători să vadă spectacolul se află și eroinele noastre, dar în timp ce Luna acoperă Soarele și întunericul cuprinde lumea, fetele simt că ceva ciudat se întâmplă. Usagi (voce: Kotono Mitsuishi) și Chibi-Usa (v: Sandy Fox) îl văd chiar pe Pegasus (v: Yoshitsugu Matsuoka), personaj care le e necunoscut, dar care pare să aibă mare nevoie de ajutor.

Din momentul în care Soarele revine pe cer, orașul începe să se schimbe. În primul rând, fără să bage nimeni de seamă, un circ a poposit aici. Iar Dead Moon Circus este doar paravanul pentru planurile unei regine malefice care vrea să domnească peste tot universul. Apoi, orașul începe să se degradeze și Mamoru Chiba (v: Robbie Daymond) se îmbolnăvește. Sailor Moon și echipa sa de luptătoare trebuie să facă ceva repede.

Și câteva explicații

Din punct de vedere tehnic, „Frumoasa luptătoare Sailor Moon Eternal: Filmul” este un film divizat în două părți, pentru că integral ar fi avut aproape trei ore și ar fi fost mai greu de digerat. Animația este mult mai fluidă decât în anime-ul original, iar secvența transformării este aproape identică cu cea din anii ‘90.

Filmul este continuarea directă a sezonului patru, „Sailor Moon Crystal”, iar cine nu e la zi cu întreaga poveste va avea ceva dificultăți să înțeleagă ce s-a întâmplat cu Sailor Saturn, Neptun și Pluto. Dar nu va dura mult până când toate lucrurile să fie lămurite. Pentru fanii anime-ului, trebuie să vă spunem, cu mare regret, că Netflix nu are decât acest film, seria originală nu este (încă) pe platformă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton