Homepage  / Vedete / Vedete străine

O nouă dovadă că Irina Shayk și Bradley Cooper s-au împăcat! Gesturile intime surprinse de paparazzi

O nouă dovadă că Irina Shayk și Bradley Cooper s-au împăcat! Gesturile intime surprinse de paparazzi
11

de Andra Stana,

Irina Shayk, în vârstă de 36 de ani, și Bradley Cooper, în vârstă de 47 de ani, au alimentat recent zvonurile cum că își doresc să se împace. Cei doi au petrecut ceva timp împreună luni, iar imaginile surprinse de paparazzi i-au încântat pe fani.

Irina Shayk și Bradley Cooper – care o au în comun pe fiica Lea De Seine Shayk Cooper, în vârstă de 5 ani – a fost văzut ieșind la plimbare cu cei doi câini ai lor în New York, scrie pagesix.com.

În timpul ieșirii lor, Shayk a fost văzută punând mâna pe posteriorul lui Cooper, în timp ce, într-un alt moment, actorul și-a înfășurat brațul în jurul modelului.

„Ea și-ar dori ca ei să fie din nou împreună”, a declarat marți o sursă apropiată supermodelului pentru People, adăugând că ea și actorul „au fost amândoi singuri și au început să iasă mai mult împreună”.

Potrivit sursei citate, Shayk este „foarte fericită să petreacă timp cu Bradley” și „îl iubește foarte mult”.

Irina Shayk și Bradley Cooper s-au despărțit în 2019

După despărțirea lor din iunie 2019, Shayk se pare că nu a putut renunța la Cooper.

„După ce s-au despărțit, i-a fost dor de el”, a spus sursa. „Ea se simte foarte mândră de modul în care au reușit să se înțeleagă și să fie părinți împreună cu frumoasa lor fiică.”

Sursa a adăugat: „Irina adoră să-l privească pe Bradley cu fiica lor. Este un tată minunat”.

În septembrie, în presă au apărut zvonuri cum că cei doi se gândesc să se împace și să aibă mai mulți copii împreună.

„Se gândesc să se împace”, ne-a declarat sursa la vremea respectivă, adăugând că „ea ar vrea ca fiica ei să aibă un frate” și că Cooper este „de acord”.

O nouă dovadă că Irina Shayk și Bradley Cooper s-au împăcat! Gesturile intime surprinse de paparazziIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

De atunci, cei doi au fost văzuți petrecând timp împreună în ultimele patru luni, stârnind discuții că Cooper și Shayk și-ar putea reaprinde dragostea.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton