Homepage  / Vedete / Vedete străine

O nouă lovitură! Ce riscă prințul Harry după ultimele declarații scandaloase. „Nu există nicio excepție”

O nouă lovitură! Ce riscă prințul Harry după ultimele declarații scandaloase. „Nu există nicio excepție”

de Andra Stana,

Prințul Harry a recunoscut public și, anterior, a povestit cu lux de amănunte în cartea sa de memorii că a consumat droguri. Acum, se zvonește că acest lucru l-ar putea costa scump pe fiul regelui Charles al III-lea. Avertismentul venit din partea unui avocat american: nu se aplică „nicio excepție pentru cei care fac parte dintr-o familie regală”.

Cât de mult îl vor costa pe prințul Harry mărturiile legate de consumul de droguri

Ducele de Sussex a dezvăluit întâi în cartea de memorii „Rezervă” și mai apoi în interviurile televizate care au urmat că a consumat în trecut cocaină, canabis și alte substanțe interzise.

Prinţul Harry a dezvăluit că medicamentele psihedelice l-au ajutat „să facă faţă traumelor şi durerilor din trecut”. De asemenea, soțul lui Meghan Markle a mărturisit că, deși consumul de cocaină „nu a făcut nimic pentru mine”, „marijuana este diferită, asta chiar m-a ajutat”.

Faptul că prințul Harry a recunoscut public că a consumat droguri i-ar putea amenința viza pentru SUA. Avertismentul vine din partea unui avocat american, care a insistat că nu există „nicio excepție pentru cei care fac parte dintr-o familie regală”.

„A declarat el însuși că s-a drogat”

Acum, Page Six, care citează un expert juridic, afirmă că fiul cel mic al regelui Charles s-ar putea trezi fără drept de ședere pe continentul american.

Recunoașterea consumului de droguri este de obicei un motiv de inadmisibilitate”, spune Neama Rahmani, fost procuror federal. „Asta înseamnă că viza prințului Harry ar fi trebuit să fie refuzată sau revocată, întrucât a declarat el însuși că s-a drogat cu cocaină, ciuperci halucinogene și alte substanțe interzise.

Neama Rahmani, președinte al Casei de avocatură West Coast Trial Lawyers, a vorbit despre faptul că nu ești scutit de la lege cu toate că faci parte dintr-o familie regală.

Harry a fumat canabis după prima sa întâlnire cu Meghan Markle

În „Rezervă”, dar și în mai multe interviuri televizate recente, Harry a recunoscut că s-a drogat cu cocaină, ciuperci halucinogene și alte substanțe interzise. El a spus că marijuana și psihedelicele l-au „ajutat foarte mult“ în lupta cu „trauma” sa, în timp ce cocaina a fost mai mult o „chestie socială“.

În autobiografia sa, Harry a dezvăluit că avea 17 ani când a luat pentru prima dată cocaină. De asemenea, a recunoscut că a fumat canabis după prima sa întâlnire cu Meghan.

De asemenea, a vorbit despre experiența sa „pozitivă” cu drogul psihedelic ayahuasca, spunând că „mi-a adus un sentiment de relaxare, eliberare, confort, o ușurință pe care am reușit să o păstrez pentru o perioadă de timp“.

Ducele, în vârstă de 38 de ani, a făcut aceste comentarii în cadrul unui interviu cu terapeutul Dr. Gabor Maté, un susținător declarat al dezincriminării drogurilor. Potrivit Daily Mail, acesta ar fi folosit planta amazoniană ayahuasca pentru a trata pacienți care suferă de boli mintale.

Harry i-a spus: „(Cocaina) nu a făcut nimic pentru mine, a fost mai mult o chestie socială și mi-a dat un sentiment de apartenență, cred că, probabil, m-a făcut să mă simt diferit față de cum mă simțeam, ceea ce a fost un fel de scop. Marijuana este diferită, asta chiar m-a ajutat”.

Ce tip de viză ar avea, de fapt, prințul Harry

Nu este clar ce tip de viză americană deține Harry, dar analiștii speculează că acesta deține fie o viză de soț/soție – sponsorizată de soția sa americană -, fie o viză O-1, care este acordată persoanelor cu „abilități extraordinare”. Cea din urmă, care este folosită și de cântărețul canadian Justin Bieber, precum și de actorul australian Hugh Jackman, are o durată de trei ani, ceea ce înseamnă că reînnoirea vizei lui Harry ar putea avea loc curând.

Ducii de Sussex s-au mutat în California în 2020. Orice cerere de reînnoire ar putea fi afectată de istoricul său recent recunoscut cu droguri, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton