Homepage  / Vedete româneşti

O nouă parodie „Noaptea Târziu”, despre vaccin. Când urmează o piesă despre „Asia Express”

O nouă parodie „Noaptea Târziu”, despre vaccin. Când urmează o piesă despre „Asia Express”

de Cătălina Matei,

După o lungă perioadă în care băieții de la „Noaptea Târziu” au fost implicați în alte proiecte în afara YouTube-ului, iată că a venit timpul pentru o nouă parodie.

Cuza, Emi și Cucu tocmai au lansat „Vaccin”, după piesa lui Spike, „ZEU”, o reinterpretare în stilul caracteristic. Când urmează și o parodie dedicată „Asia Express”?

Deși Emi și Cuza s-au întors de câteva luni din „Asia Express”, iar Cucu a terminat încă din prima jumătate a anului filmările pentru „Survivor”, cei trei nu au mai scos de ceva vreme nicio parodie în stilul „Noaptea Târziu”.

Ce-i drept, cei doi Popescu, Emi și Cuza, au tot filmat pentru „Asia Mai Târziu”, emisiunea difuzată pe AntenaPlay. Iar Cuza are și emisiune la Radio Zu, alături de Răzvan Popescu.

Însă nici peisajul muzical românesc din ultima vreme nu i-a mai inspirat.

„Cu parodiile am lăsat puțin turația motoarelor de vreo doi ani, pentru că Youtube-ul și chiar întreaga industrie muzicală au fost acaparați de un gen muzical pe care noi momentan nu l-am putut îmbrățișa. Dar…niciodată să nu spui niciodată. Urmează!”, ne-a declarat Emi.

Iar Cuza a adăugat:

„Frecvența lor scăzută nu se datorează niciunui proiect TV în care am fost sau suntem implicați în momentul de față, ci a fost o decizie la nivel de grup de a rări frecvența din cauza pieselor care sunt acum ascultate, respectiv manele. Nu avem o problemă la nivel personal cu acest tip de muzică, pur și simplu identitatea proiectului nu are nimic în comun cu genul asta muzical”.

Pandemia a „adus” inspirația

Și totuși… băieții s-au întors la „prima dragoste”. Tocmai au lansat o nouă parodie pe canalul lor de YouTube, „Vaccin”, după piesa lui Spike, „ZEU”.

Videoclipul de pe YouTube a strâns deaj aproape 115.000 de vizualizări în nici 24 de ore de la lansare.

Cum ar suna o parodie după „Asia Express”

Probabil că fanii „Asia Express” ar fi încântați dacă băieții ar lansa și o parodie dedicată show-ului de la Antena 1. Ce melodie ar alege?

„Păi cred că cea mai potrivită melodie ar fi <În Asia nu dorm>, după , a lui Connect-R.  <În Asia nu dorm/ Decât dacă-mi găsesc cazare/ Și o să mănânc dacă-l prostesc pe vreunu de mâncare>. Ar fi tot o parodie făcută de Noaptea Târziu pentru Noaptea Târziu, așa suntem noi aștia lăudăroși!”, ne-au dezvăluit Emi și Cuza.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton