Homepage  / Vedete româneşti

O nouă reușită pentru fiica Andreei Esca! Alexia Eram: „Vreau să vă dau o mare veste”

O nouă reușită pentru fiica Andreei Esca! Alexia Eram: „Vreau să vă dau o mare veste”
9

de Roxana Mirea,

Recent, Alexia Eram a absolvit facultatea pe care a urmat-o în Marea Britanie, iar acum a marcat o nouă reușită în viața ei. Cum își ține mereu fanii la curent cu activitățile sale, fiica Andreei Esca le-a dat vestea cea mare internauților, care nu au ezitat s-o felicite în secțiunea de comentarii.

O nouă reușită pentru Alexia Eram

Fiica Andreei Esca este foarte activă pe Instagram, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu activitățile sale. Ieri, 13 iulie, Alexia Eram a anunțat că a marcat o nouă reușită în viața ei. Mai exact, tânăra și-a anunțat fanii că a luat permisul de conducere.

De astazi aveti o noua soferita in oras!!!!”, a scris ea pe Instagram.

Desigur, Alexia Eram s-a urcat și la volan, iar alături de ea era iubitul ei, Mario Fresh.

Dragii mei, vreau să vă dau o mare veste! Am luat permisul! Cred că el (n.r. Mario Fresh) e cel mai fericit. De acum, aveți o nouă șoferiță prin oraș”, a spus Alexia Eram pe Instagram.

Păzea!”, a fost replica imediată a lui Mario Fresh.

O-noua-reusita-pentru-fiica-Andreei-Esca-Alexia-Eram-„Vreau-sa-va-dau-o-mare-veste-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alexia Eram a absolvit facultatea în Marea Britanie

Alexia Eram a absolvit pe 7 iulie facultatea din Marea Britanie, acolo unde a avut loc și festivitatea de premiere. Fiica Andreei Esca a publicat mai multe imagini pe Instagram de la evenimentul special.

Mulțumesc foarte mult @fbcepsom @ucaepsomfashion pentru această călătorie uimitoare! Mulțumesc @andreeaesca & @douglaslormand pentru educația pe care mi-ați oferit-o și pentru că ați fost acolo pentru mine! Am reușit! Am absolvit! Noroc pentru următoarele capitole uimitoare din viața mea!”, a scris Alexia Eram în dreptul mai multor imagini de la festivitatea de absolvire.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton