Homepage  / Știri / Televiziune

O noua schimbare de grilă la Antena 1! Ce se întâmplă cu emisiunea Mirelei Vaida

O noua schimbare de grilă la Antena 1! Ce se întâmplă cu emisiunea Mirelei Vaida
11

de Andra Stana,

Antena 1 aduce noi modificări în grila sa de programe. Din decembrie, fanii „Acces direct” nu vor putea urmări emisiunea Mirelei Vaida de la ora 16.30. Iată cum arată noul program al postului Intact.

[toc]

Antena 1, modificare de ultimă oră în grila sa de programe

Schimbare în grila Antena 1. Din decembrie, emisiunea „Acces direct” va începe la altă oră. Show-ul prezentat de Mirela Vaida va fi pe post tot de luni până vineri, dar nu de la 16.30, ca până acum.

Mai mult, potrivit ultimelor modificări, show-ului Mirelei Vaida va avea o durată de numai o oră, în loc de o oră jumătate.

„Acces direct” se va vedea, de joi, 2 decembrie, de la ora 16.00. Apoi, de la ora 17.00 este programată o nouă ediție a Observatorului. De la 18.00 începe „Prețul cel bun”, game show-ul prezentat de Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu.

Vă reamintim că, până joia viitoare, „Acces direct” rămâne pe post de la ora obișnuită, 16.30. Observatorul începe la 16.00, iar „Prețul cel bun”, la ora cunoscută, 18.00.

Cum arată programul Antena 1 de joi, 2 decembrie 2021

  • 06.00 Observator/Sport/Meteo (live)
  • 08.00 Divertisment: ‘Neatza cu Razvan si Dani (live)
  • 12.00 Observator (live)
  • 14.00 Reality show: Mireasa (live)
  • 16.00 News Magazine: Acces direct cu Mirela Vaida
  • 17.00 Observator (live)
  • 18.00 Game Show: Pretul cel bun
  • 19.00 Observator/Sport/Meteo(live)
  • 20.30 Film serial: “Adela” (S07: ep 07 + 08)
  • 23.00 Observator/Sport (live)
  • 23.30 Film:“Ochi de vultur” – “Eagle Eye”

Se anunță și alte schimbări pentru fanii „Acces direct”

După multe speculații, adevărul despre soarta „Acces direct” a fost dezvăluit chiar de prezentatoarea show-ului. Marți, în direct, la Antena 1, Mirela Vaida a făcut lumină referitor la mutarea emisiunii sale la Antena Stars. Prezentatoarea a explicat că show-ul nu va fi scos din grila Antena 1, ci va fi difuzat pe două posturi.

Marți, 23 noiembrie, au apărut primele zvonuri potrivit cărora, din ianuarie 2022, „Acces direct” nu va mai fi difuzată pe Antena 1, ci pe Antena Stars. Mirela Vaida a făcut declarații în direct la TV despre aceste schimbări.

Ea a specificat că „Acces direct” nu va fi scoasă din grila Antena 1 și mutată pe Antena Stars. De fapt, show-ul va fi difuzat pe ambele posturi. Mai mult, vedeta Antena 1 a adăugat că durata emisiunii va fi mai mare din 2022.

Mirela Vaida: „«Acces direct» nu se scoate din grila Antenei 1”

„Nu e adevărat. «Acces direct» nu se scoate din grila Antenei 1, rămâne pe Antena 1. Vor fi niște modificări de program ca orice grilă dinamică. E o emisiune veche de 14 ani, care se va lungi cu o oră și se va emite pe două posturi.

Ce să vă zic, o să muncim mai mult, o să fim și pe Antena 1 și pe Antena Stars. Dacă dumneavoastră asta credeți că înseamnă că ieșim din grilă poate știți dumneavoastră mai multe și așteptam să aflăm și noi.

Dar noi nu știm decât ceea ce v-am comunicat și dumneavoastră, deci eu cred că am venit cu o veste bună. Dar dacă aveți dumneavoastră alte vești să ni le spuneți, noi nu avem altele”, a spus Mirela Vaida la „Acces direct”, conform spynews.ro.

mirela vaidaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton