Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

O nouă schimbare de look pentru Dorian Popa! Ce intervenție și-a făcut: „Fără pomeți de păpușică”

O nouă schimbare de look pentru Dorian Popa! Ce intervenție și-a făcut: „Fără pomeți de păpușică”
3

de Redactia Tvmania

Dorian Popa este un obișnuit al cabinetelor medicilor esteticieni. Și asta pentru că artistul vrea să arate perfect. Iată că, de curând, vedeta Antenei 1 și-a făcut o nouă intervenție estetică la față. După procedură, el și-a făcut o fotografie și a recunoscut că e mândru de rezultat, scrie libertatea.ro.

Acum ceva timp, Dorian Popa și-a făcut implant de barbă, și-a conturat mandibula și și-a făcut și câteva modificări în zona frunții. Recent, el a vizitat din nou cabinetul medicului estetician: a fost supus unei noi intervenții.

Medicul estetician i-a injectat botox în mai multe locuri, pe față.

„Vă arăt acum la ce șiretlicuri apelez ca să scap de orele de muncă care se văd direct pe fața mea. Am un complex mic de când eram puști. Nu am mandibula cum îmi doresc, așa că doamna doctor rezolvă”, a spus artistul pe Instagram.

Imediat, medicul a dezvăluit în ce zone îi injectează botox.

„O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum. În ceea ce privește mandibula vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină”, a transmis doctorul estetician.

După intervenție, Dorian Popa, care a refuzat recent un contract de imagine de 100.000 de euro, a declarat pe Instagram că e foarte mulțumit de rezultat. 

„Ia uite, zici că am 15 ani din nou”, a zis el.

O nouă schimbare de look pentru Dorian Popa (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton