Homepage  / Seriale

O nouă serie de filme Star Wars este în lucru. Când au premiera serialele Andor (sezonul 2) și Ahsoka

O nouă serie de filme Star Wars este în lucru. Când au premiera serialele Andor (sezonul 2) și Ahsoka

de Roxana Mirea,

Evenimentul Star Wars Celebration de la Disney și Lucasfilm a ajuns la Londra, unde directorii și creatorii de la Lucasfilm au dezvăluit câteva dintre proiectele pe care studioul le va lansa. Creatorul serialului „Andor” a dezvăluit când are premiera sezonul 2. De asemenea, fanii s-au bucurat să afle că nu mai este mult până la lansarea serialului „Ahsoka”. Desigur, veștile bune continuă pentru că au fost anunțate noi filme din universul Star Wars.

Când are premiera sezonul 2 din Andor

Creatorul serialului „Andor”, Tony Gilroy, a declarat că al doilea și ultimul sezon al serialului va avea premiera în august 2024, scrie Deadline.

„Am început filmările în noiembrie. Suntem la jumătatea drumului. Vom termina filmările în august, și vom ieși în august anul următor”, a declarat Gilroy.

Teaser-ul a fost prezentat de Gilroy, care a fost însoțit pe scenă de majoritatea distribuției serialului, inclusiv de actorii principali Diego Luna și Andy Serkis. Ulterior, când a fost întrebat despre faptul că serialul se va încheia odată cu următorul sezon, Gilroy a spus că el și echipa sunt „foarte mulțumiți” că serialul se va încheia în viitorul apropiat, deoarece știu exact încotro se îndreaptă povestea.

Știm exact unde mergem, așa că știi ce trebuie să livrezi”, a spus el. „A fost o decizie născută din supraviețuire, dar a fost puternică din punct de vedere creativ. Suntem foarte mulțumiți, este bine de știut că urmează un final.”

„Andor” prezintă „Star Wars” dintr-o perspectivă diferită, concentrându-se asupra oamenilor obișnuiți ale căror vieți sunt afectate de Imperiu. Deciziile pe care le iau au consecințe reale, iar miza pentru ei – și pentru galaxie – nu ar putea fi mai mare. Serialul îl are ca protagonist pe Diego Luna în rolul lui Cassian Andor și este un prequel al filmului „Rogue One” din 2016.

Când are premiera serialul Ahsoka

Actrița Rosario Dawson a confirmat pe scenă că seria „Ahsoka” va debuta în august 2023. Ea a fost însoțită pe scenă de Mary Elizabeth Winstead, care a confirmat că o va interpreta pe Hera Syndulla în serial.

Miniseria „Ahsoka” este dezvoltată de Jon Favreau și Dave Filoni pentru Disney Plus. Face parte din franciza „Războiul Stelelor” și este un spin-off al serialului „The Mandalorian”. „Ahsoka” prezintă personajul Ahsoka Tano din The Mandalorian și din alte creații Star Wars.

Serie nouă de filme Star Wars

Daisy Ridley va conduce o nouă serie de filme Star Wars, regizate de James Mangold, Dave Filoni și Sharmeen Obaid-Chinoy. Prezentând noua serie, Kathleen Kennedy, director executiv al studioului Lucasfilm, a declarat că filmele vor explora evenimentele din univers „la 15 ani după evenimentele din Rise of Skywalker”.

Obaid-Chinoy a declarat că filmul ei „va spune povestea reconstruirii unui nou ordin Jedi”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton